Циганите от „Столипиново” отвръщат на удара : Жив българин няма да излезе от квартала!

Възстаналите роми от пловдивския кв. "Столипиново"
Възстаналите роми от пловдивския кв. "Столипиново"

Всички роми от пловдивския квартал „Столипиново” се мобилизираха и обединиха от една обща мисия да разкажат играта на всеки българин. Циганите са тежко въоръжени и обявиха открита  война на българите,  дръзнали да протестират в техния квартал. Снощи по Нова тв представители на малцинството буквално заплашиха, че ще режат глави и няма да оставят жив българин. Стресираните роми на квартал „Столипиново” нападнаха и унищожиха линейка на бърза помощ, уж поради слух, че тя обикаляла из пловдивските квартали и похищавала малки деца ,за да търгува с органите им. По този начин областният град загуби едно и от без друго малкото спешни превозни средства на Пловдив.  Циганите не разбират, защо те трябва да плащат греховете на цар Киро, но са твърдо решени да изземат властта от самозваните българи и също да раздават правосъдие в кризисния град.

Линейка бе унищожена от цигани в "Столипиново"
Линейка бе унищожена от цигани в "Столипиново"

Протестиращите пък недоумяват от какво е породена реакцията на ромите тъй като те  не мразели циганите, а искали смърт или затвор само за самозабравилия се Кирил Рашков. Не е ясно  дали политиците нямат пръст в  ситуацията, която излиза извън контрол и прераства във война … Протестиращите допускат, че хората на властта се възползват от случая в Катуница като по този начин трупат дивиденти на базата на разгорелите се етнически размирици.

В същото време събеседникът на Сашо Дойнов по Канал 3 потвърди заплахите на ромите от снощи. Жителят на квартал „Столипиново” дори заяви, че циганите вече са започнали  да се саморазправят. За целта ромите заформяли  свои групички от по 10 -15 души. Опасните ромски банди били добре въоръжени с брадви, ножове или други остри предмети и имали намерение да вземат нещата в свои ръце и пречукат всеки българин, който им се изпречил на пътя. Думите на събеседника на Сашо Дойнов бяха потвърдени с кадри от пловдивския квартал, на които ясно се виждат разярените, добре въоръжени ромски банди.

Докато ситуацията в село Катуница вече е спокойна и хората са оставени сами с мъката си, то снощи ситуацията в Пловдив  беше доста различна. Именно там бяха арестувани 47 души и само жандармерията, която се намеси своевременно попречи да се стигне до по – тежки последици. Какво ще  се случи днес обаче и ще изпълнят ли заканата си пловдивските  роми, предстои да разберем…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Проблема не е да ли е циганин, турчин или българин. Всеки град и село си има по един или двама „цар Кировци“ но липсва държава и в това е проблема, полицията била виновна според Бойко, не полицията а политиците който си затварят очите последните 30г. и няма как да е, нали точно тези „цар Кировци “ и подсигуряват гласовете по изборите. ДА циганите ще скачат защото сме правова държава и те си знаят правата, но една голяма час от тях не знаят че имат и задължения, а пък ние мнозинството си знаем задълженията но не и правата.

  2. 47-godishniyat ziganin ne e blasnat ot kola,a e jestoko ubit.Vlezte vav facebook i vishte prilicha li vi na udaren ot kola.Jalko che balgarite sme tolkova zlobni.Kakvo obshto ima choveka sas zar Kiro.Opomnete se bulgari,zashtoto si igraete sas oganya .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *