Слави: Знаех, че съм подслушван, казаха ми

Слави голямаСлави Трифонов каза, че съвсем не е изненадан, че името му е излязло в списъка с подслушваните от шоубизнеса. Аз бях подслушван по времето на Иван Костов, оказва се и сега. Би трябвало да се възгордея, че съм толкова важна за службите персона, ако всичко това не беше толкова омерзително.

Това означава да нямаш личен живот, непрекъснато да внимаваш какво говориш и с кого говориш по телефона, непрекъснато да си нащрек и да се чувстваш като като насекомо под лупа. Аз мога да си позволя да заведа дело, но няма да го направя. Под достойнството ми е да се занимавам с хора, които нямат никакво лично достойнство.Няма да съдя господин Цветан Цветанов, защото не желая никакви компенсации и възмездие.

Но пък си представете другите хора, не толкова известните, как подобно деяние е провалило целия им живот? Искам всичките тези хора сега да получат справедливост, че са били подслушвани, че унижавани, тъпкани, а някои от тях психически и емоционално унищожени. Трябва да се приеме закон, трябва да се предприеме нещо, за да не живеем повече в страх. Защото е ужасно.

Слави призна, че е бил обект и на показно мероприятие. По времето на Костов бивше ченге го предупредило, че се канят да подхвърлят в колата му наркотици и да го дискредитират.  И му казало да внимава. Сега пък той като говорел по телефона предупреждавал отсрещния с думите: Внимавай, подслушват ме. И добавял – защото имам интимни отношения с приятелката на този, който ме слушка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *