Явор Дачков: Записът на Борисов, Първанов и Петков съществува!

Явор ДачковЗаписите, които ги имаме във вестник. „Галерия“ от срещите между Бойко Борисов, Георги Първанов и Румен Петков, са абсолютно автентични и ще бъдат предоставени  на разследващите органи  и в съда. Това заяви Явор Дачков, разбивайки на пух и прах теориите на Бойко Борисов, че такава среща не се е състояла.

Не са една, а може и да няколко.  Засега ние смятаме, че разполагаме с е единственото копие, но ако се появят и в друга медия, искам да предупредя, че няма да ги предоставим ние, а човекът който ги е направил. Има записи, гарантирам ви го сто  процента.  Единственото, което мога да кажа е, а то е много замислящо, че е записвал участник в срещата. Когато чуете записите, ще се убедите сами.

Дачков обясни, че вестникът се е въздържал от публикация досега, защото се страхува. Целият екип още помни бомбата пред „Галерия“ и факта, че така и до днес разследването тъпче  на място и не се разбра кой я е сложил. Ние не искаме отново да гърмим, искаме да сме живи и здрави, затова ще занесем всичко в следствието и прокуратурата. Така ни посъветваха и адвокатите ни.

Сега е интересно каква позиция ще заемат участниците в разговора.  Бойко Борисов се оплаква, че някой го подслушва, но се оказва, че и двата пъти разговорите са записани от човек, който е бил в дома му. Първанов се кълне, че не знае къде живее Борисов, а Румен Петков обяви, че ще се откаже от политиката, ако има такива записи.

Кой от тримата е записал разговора? Очакваме господин Цацаров да обясни след десет дни, както обеща.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.