Слави подари на Мартина силиконови цици

Слави и Мартина2За рождения ден на Мартина – 2 март, Слави й подарил силиконов бюст. Той нямал нищо против тя да стане по-примамлива отпред и лично й уредил операцията при пластичен хирург, който често му идва на гости.

Дългия като опитен естет избрал и размера и формата на новата придобивка, защото все пак ще я ползва и ще й се радва и той. Скъпият подарък вкарал любимата му в болница, но тя излязла с ново тяло и ново самочувствие. Слави и МартинаМартина се появила с предизвикателно щръкнали гърди при колежките си, както и с нови сутиени, защото старите вече не я побирали.

Това била мечтата й от дете. Балерината била доста плоска като девойче и много се притеснявала, че с този никакъв бюст, никой няма да й обърне внимание. Мъжете обаче доказали, че в нейния случай размерът няма значение и се лепели за нея като мухи на мед. Връзката й със Слави например продължава втора година, а той е един от най-търсените и най-взискателните ергени. Той проявявал взискателност към облеклото й, не харесвал евтините парцалки, към външността й, а сега строго казал, че 600 кубика стигат и не иска любимата му да заприлича на напомпана фолкпевица. Красотата обаче изисква жертви и Мартина трябва да пази временно новия си бюст от натоварване. Затова и не участва в проекта „Магаданс предизвикателство“. За сметка на това Дългия й отпуснал бюджет за нови сутиени и бодита и нови блузки с дълбоки деколтета, които разкриват бижуто на родната пласична хирургия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/y4m1QuqYRfk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *