Синът на Първанов, Владимир с 800 лв. заплата. Купува си жилище за четвърт милион

sinoveФирмата на президентските синове Ивайло и Владимир „Айви – СМ” има дългове за над 130 хил. лева. Малкото предприятие не е отчело нито лев печалба за цяла година от основаването си.

Синовете на Георги Първанов са съсобственици във фирмата

Мариана Добрева за малко да стане от секретарка снаха на президента
Мариана Добрева за малко да стане от секретарка снаха на президента

заедно с Мариана Добрева – дъщерята на покойния Николай Добрев и секретарка на дължавния глава. Тримата създават „Айви- СМ” миналата година като началният им капитал е едва 5 000 лв. Семейното дружество за софтуеър по документи не е извършило никаква дейност. За сметка на това пък сериозно е задлъжняло.

Владо и Цеци живеят в дом за 250 хил.лева
Владо и Цеци живеят в дом за 250 хил.лева

Още по- странното е, че всъщност фирмата не е в чак толкова мизерно положение – обявили са, че притежават в банката около 30 000 лева. Отделно от това, притежава магазин в жк. „Хиподрума” на стойност 120 хил.

По документи Ивайло и Владо получават скромни заплати. По- малкият, Ивайло, взима малко под 800 лв, тъй като се явява управител на фирмата. По- големият, който наскоро се ожени, получава по- ниска заплата.

Интересно как Владимир и съпругата му Цветанка преживяват. Тя – студентка, той – с ниска заплата за София, като се има предвид, че изплаща по 1200 лв. на месец по жилищен кредит. Младото семейство миналата година се сдоби с мезонет в баровския квартал „Манастирски ливади“ на стойност 250 000 лева. Владо изтеглил 30- годишен кредит за 160 000, а останалите били негови лични средства.

Явно съдружничката му и бивша годеница Мариана Добрева има по- добър бизнес нюх. Едва 30- годишна, секретарката на президента участва в управлението на МОЛ- Благоевград, където притежава магазини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *