Рапърът Криско не си пада по секса на плажа

Криско не е фен на секса на плажа

Напук на разкрепостеното си поведение, което демонстрира като изпълнител,  рапърът изненада със своето признание днес пред Би Ти Ви, че не е фен на къмпинга за разлика от повечето си колеги.

Криско в компанията на Миро

Аверът на Миро Каризмата сподели, че хората може да решат, че е разглезен, но той не бил от хората, които биха нощували в палатка, а още по – малко да прави секс на плажа и да му влиза пясък на разни места. Криско заяви, че лятото предпочита да спи на хотелче в чисти завивки на легло,  да може да си вземе душ със сладка вода и като цяло да се радва на удобствата, които му предлага луксозната стая в комплекса.

Звездата констатира още в типичния си шеговит стил, че не разбира и нуди вълната на колегите си, която според него е прокарал Искрен Пецов. Криско сподели, че както всяко лято ще почива шумно по родните курорти с приятели, а мацките ще идват и ще си заминават, но за разлика от друга тази е решил да си почине и като бял човек поне за седмица в чужбина и ще се пробва да вземе и баба си, че да му готви.

Криско обича морето, но не и секса на плажа! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *