Александър Найденов – Майонезата смени Елен Колева с балерина

Новата на Александър е кръшна балерина

Както вече стана ясно в живота на чичко паричко или майонезения бос Александър Найденов има нова кръшна мадама, напук на упорите театрални опровержения на актрисата Елен Колева, че още тя е жената до бизнесмена и двамата дори били планирали лятната си почивка.

Да ама не, както се казва и за да натрие носа на бившата си лолитка, която според запознати отдавна била омръзнала на Александър и той само дебнел за нещо ново, което да си струва, майонезения бос не само показа новата си любов на тържествената церемония по връчването на тазгодишните бизнес награди, но и не отдели поглед от нея цяла вечер и нежно я обсипваше с целувки пред очите на всички.

На Елен и остава само да се надява, че Александър ще се насити на забивката си и утеши с нея

Новата изгора на Александър Найденов също като Елен е доста по – млада или може би малка е точната дума от него и отново е знойна брюнетка. Предимството на все още тайнствената за хай лайф обществото  мадама е, че за разлика от тетралката тя е бивша балерина, която още поддържала тялото и духа си с тежки тренировки в залата и смаяла богаташа със завидните си умения в леглото.

Близки до Александър издават, че кръшната хубавица за нула време изместила вече поомръзналата на бизнесмена Елен Колева, която останала само с надеждата, че и този път богатият й любовник ще се върне при нея.

Колкото й зор да си даваше Елен,  да върже майонезения бос, той й се насити!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.