Райна: Срещнах един мъж с голямо М, но беше женен

Райна кубинецСреднощна изповед на Райна в Биг Брадър издаде, че тя все още е влюбена в кубинеца Майкъл Фонтс. Двамата имаха страстна афера. Тя  започна в началото на тази година с него в Куба, където беше отишла да отморява с приятелка. От дума на дума, от заведение на заведение, тя се сблъскала с чаровния танцьор и преподавател по салса и приятелката й започнала все по-често да остава сама, докато новоизлюпените влюбени се отдавали на пламналите страсти. 

Райна се прибрала, а той пък не живеел в Куба, а преподавал танци в Италия. За съжаление там не бил сам, а с жена си и децата. В началото влюбените птиченца се срещаха тайно в хотели в цяла Европа, а Майкъл бе готов и да се разведе заради българката. Но явно размисли.

За какво ми е такъв човек, сподели Райна, която лансира идеята, че тя го е зарязала. Дели ни прекалено голямо разстояние. Аз искам да заспивам с него и да се събуждам с него. Но се събуждам само от гласа му по телефона. Супермъж, мъж с главно М, такива вече се срещат рядко, въздъхна тя. Но хубавите мъже винаги се оказват женени.

Фолкаджийката не спомена, разбира се името му, но всички знаят за тяхната афера и нейното фиаско, дошло най-вече не заради съвестта и морала на нашето пиле, а заради това, че кубинецът явно не иска да разваля семейството си и държи на дискретни извънбрачни връзки.

На Райна не й върви в любовта. Първо зарязала две момчета, понеже не били за нея. След това започна приключението й с Константин, но и той се оказа много неподходящ за нейния вкус. Пиеше, лъжеше я, изневряваше й, докато на нея не й писна и не й дойде до гуша.

Последва връзката с партньора й от Денсинг старс Светльо, която продължи година и половина, докато певицата установи, че той е само едно дете.  След Светльо последва друга връзка, а накрая се появи Майкъл. Райна е вдигнала високо летвата, търси принца, но принцове няма. А в Къщата на брадърите ясно се вижда, че вече остарява, лицето й повяхва и тя не е онова младо девойче от миналото, което искаше целия свят, строен в краката й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nNOmN4nYS1A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. С голями претенции е и затова няма да си намери мъж.Нали видяхме в ББ как се държеше с Коцето.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *