Радо Прашката съди Венета Райкова

veneta1Венета Райкова едва се сдобри след дългогодишна вражда със старите си дружки Азис и Десислава, и отново си навлече гнева на приятел. Брадърът Радо Прашката скочи срещу скандалната водеща след като в телефонен разговор го нарекла „боклук нещастен”.

Нашумелият през втория сезон на „Биг брадър” участник звъннал на Венета преди седмица, за да я помоли да го включи в „Горещо”. Препитаващият се като жиголо Радо искал малко обществено внимание, за да може да вдигне цената си. Райкова обаче изненадващо му се нахвърлила и започнала

Радо показва жалбата срещу Венета
Радо показва жалбата срещу Венета

 да сипе ругатни по негов адрес.

Прашката останал дълбоко потресен от злобното отношение на тв.водещата, която смятал за своя приятелка. Брадърът така и не разбрал с какво точно е предизвикал гнева на Венета Райкова, но решил да не я остави да й се размине.

Радо Прашката уведомил всички вестници за просташкото поведение на горещата водеща. После обаче решил да заеме още по- твърда позиция и да подаде жалба в полицията. Ако и това не свърши работа, ще я съдя, заканвал се пред свои познати брадърът. Радо Прашката бил огорчен от неблагодарността на Венета, която често го използвала, за да си прави предаването.

Радо Прашката прави стриптийз на Венета Райкова. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ще съди,хайде и ние да съдим някой който ни обиди по телефона :DDD

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *