ЦРУ: Гърция на прага на гражданска война – икономиката в колапс! – с видео

гърция революция бунтовеЗловеща революция с непридвидими последици назрява в Гърция заради лютата криза и съсипаната икономика на страната, предупреждава в свой доклад ЦРУ. Според немския вестник БИЛД в доклад на разузнавателната служба пише, че демонстрациите по улиците и площадите на гръцката столица Атина всеки момент ще прераснат в кървави сблъсъци със силите на реда и даже до революция. Янките предвиждат още, че вследствие на това правителството щяло да изгуби контрола над управлението на държавата.
Само на 28-ми май, в рамките на 24 часа, гърците са източили милиард и половина евро от банковите си сметки, подплашени от новината, че Гърция ще напусне еврозоната. Паниката настъпи след изказване на еврокомисарката Мария Даманаки, която заяви, че е необходимо Гърция да намали фрапантния си външен дълг.
Има предпоставки столицата на Гърция, Атина да се превърне в новия Бейрут през 70-те, заяви в обръщение по телевизията кметътгърция колапс икономиката на гръцката столица Георгиус Каминис. И добави, че през последния месец нивото на престъпност в Атина е скочило цели седем пъти.
Вече седем дни гърците излизат да протестират пред Народното събрание. През уикенда над 70 хил. човека обкръжиха парламента с тенджери и лъжици. „Измамници! Покажете се навън, ще ви избием до един“, крещеше екзалтираната тълпа. Сред която се издигаха транспаранти с надписи като: „Бедният не прощава“! и „Бедността е най-голямото престъпление“!

Сблъсъците между демонстранти и полиция в Атина стават все по-жестоки! Виж как демонстранти подпалват полицаи с коктейли „Молотов“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Може и да стане!Ще им се на ЦРУ да познават,но досега познават само там,където са се набъркали!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.