Радина Кърджилова и Луиза Григорова се помириха

Радина и Луиза – две разумни млади жени

Радина и Луиза
Радина и Луиза

Радина Кърджилова и Луиза Григорова постъпиха както трябва – заровиха томахавката на войната и се сдобриха. Двете красавици взеха най – разумното решение на този свят и осъзнаха, че няма смисъл да се карат за мъже, независимо кои и какви са те.

„О, сдобрихме се и с Радина вече имаме напълно нормални отношения. Не се виждаме всеки ден, но поне веднъж седмично пием кафе и си говорим за наши си работи. Още повече, че скандалът бе умишлено раздухан от медиите и естествено преиначен. Вярно е, че в един момент ситуацията малко се изостри, но това остана в миналото”, разказа щастливо усмихната Луиза.

wosh-mc
Ето за този се сбиха Радина и Луиза

Луиза Григорова за пореден път увери обществото, че дългата вражда между двете вече е напълно забравена и няма смисъл да се коментира повече. Освен това младата дама допълни, че вече е намерила мъжа на живота си, което още повече я успокоило.

Причината за скандала между Радина Кърджилова и нейната именита колежка стана невзрачният рапър Уош МС, когото Луиза омагьоса след трудната раздяла с Явор Бахаров. Тогава в пространството започнаха да прехвърчат обидни думички и подмятания, а актрисите не пропускаха дори и най – малкия шанс да се нарекат една друга „кучка” или с още по – гротески думи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=k-fUM6kJqho

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *