Полицейски-патрулки пазят наркодилъри срещу 10 000 лв на месец!

policeВисшестоящи и обикновени полицаи закрилят  дилърите на дрога по улиците. Не ни се ще да вярваме, но е факт, че част от хората, които трябва да пазят децата ни от порока, всъщност закрилят виновниците за този порок!

Дилърите обикновено не обичат да говорят за покровителите си с полицейски униформи. Знаят, че ако ги издадат, ще стане по-страшно от това да се издъниш пред боса. И не те очаква здрав бой. Просто ще те натопят пред конкуренцията.

Но все пак има безумци, които са готови да разказват police1за отношенията между тях и полицаите. Оказва се, че схемата е изградена изцяло в полза на полицаите. Те се облагодетелстват от продажбата на наркотици, колкото и уличните дилъри. Делбата е фифти-фифти!

Дилърът от даден район, плаща между 8 и 10 хиляди лв. месечно на началника на патрулките. Така си гарантира, че ченгетата няма да го притесняват и ще се преструват, че не съществува. Ако патрулка сгащи дилър, малко преди РПУ-то го свалят от колата. Освен месечния подкуп, началника получава и луксозни дарове : обикновено droga1GSM марка „Vertu”.

Разбира се, продавачът на дрога трябва да си плаща и на редовите обикалящи полицаи. В случай, че го заловят, униформените искат по 50-60 лв, а по- наглите стигат до 80 лв.

Патрулиращите ченгета понякога злоупотребяват. Отиват умишлено при дилъра и направо си искат.

Така е на улицата. Иначе босовете, за които работят дилърите, си имат свои хора в СДВР и ГДБОП. Ако неподкупни ченгета приберат наркоразпространителя , pariтогава се намесват „големите риби” и му уреждат свободата.

В момента обаче униформените са предпазливи. Респектирани са от Цветанов и отказват да участват в схемата. Изчакват да разберат доколко е сериозно новото ръководство. Освен това акциите на МВР в последно време са изплашили и дилърите. Всички наркотици вече се продават на двойни цени. Има и една друга теория, според която пазарът в момента се разчиства от дрогата на старите, изловени от полицията играчи, за да се настанят нови наркобосове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *