Истината за Бг- манекенките: глад, дрога и секс за пари!- с видео

Манекенките, които съумяват да се издържат от занаята си у нас са не повече от 20. Каква е съдбата на всички останали и с какво вдействителност се занимават, за да оцелеят. Отговорите тук, сега и само в skandalno.net :
man1Не е тайна, родните моделки не се издържат от дефилета, а разчитат на други доходи. Те идват в големия град на 13-14 години, за да реализират барби-мечтата си за холивудска кариера. Но вместо да ги споходи блясъка на славата- стават анорексички, наркоманки, алкохолички, попадат в лапите на някой хищен лъскав тарикат, който за кратко им става любовник… А после ги пуска на приятелите си. Което бързо им промива мозъка и срива последните им морални устои! Такава е съдбата на 27-годишната Веселина. Тя е работила за една от най-престижните агенции „Елит моделс“. В стремежа си към красотата едва 15-годишна Веси развива анорексия- започва да повръща кръв, а при ръст от 1.79, тежи едва 46 килограма. Няколко месеца преди това е харесана и поканена от италиянска модна къща. Но влиза в болница и мечтата й за модна кариера встранство пропада. man4Прибира се в България и тъкмо да си стъпи на краката, когато я връхлетява нова беда- двама роми я пребиват и насилват на улицата. Това наново отключва болестта й и я превръща, по думите й, в психически труп!
Повечето девойки смятат, че красотата е равна на слабо тяло. Затова гладуват с месеци. Така се е зародила и новата мода в съсловието- да ядеш рула тоалетна хартия. Богатия на целулоза „дупе- папир“ засищал глада, като същевременно не прибавял никакви калории към телесата на момичетата. Най-отявления пример за анорексична манекенка у нас е Даниела Арнаут. Бившата изгора на Бербатов имаше всички шансове за добра моделска кариера. Но раздялата с Бербо я тласна в обратна посока. Момичето изпадна в депресия от разлъката с топ-футболиста, спря да се храни и man2заболя от анорексия. И въпреки кльощавите си телеса, продължава да слабее, като убеждава загрижените лекари, че всъщност е твърде тлъста и няма да е зле да свали още някое и друго килце. Стига се до момент в който животът й е поставен в опасност. Едва тогава Даниела намира сили и преборва психо-физическото заболяване.
Друга, дебнеща невръстните моделки в големия град опасност, е тази- да попаднат в лапите на някой от „ловците на манекенки“. Въпросните са на възраст между 25 и 45 години- загладени, лустросани, с добра визия и безумно високо самочувствие. Крехките девойчета са красиви, наивни и лесно се ловят на въздухарски обещания за лесен и охолен живот. Мястото на лова са нощните заведения- дискотеки, барове, локали… Сред най- благодатните места за улов в столицата са дискотеките „Ел Ей“, „Силикон“, „Планет“, както и чалга кръчмите „Версай“ и „Биад“. По неписан закон, най-често man3моделките са обект на свалка от страна на „добре облечените бизнесмени“. Ставайки метреса на подобен субект, впоследствие момичето бива прехвърляно на друга мутра, приятел на първия, а после и на- на следващия от ъндърграунд компанията…Като виц, из средите на моделките, се разказва една съвсем истинска история. За манекенка с титлата „Мис“ която забременяла, но не била сигурна кой от десетките й любовници- мафиоти всъщност е баща на бъдещото й детето. Накрая забягнала в Испания и там родила тайно. А детето си кръстила на най-големия бос.

Даниела Арнаут успя да се изтръгне от коварните лапи на анорексията
Даниела Арнаут успя да се изтръгне от коварните лапи на анорексията

ТАРИФИ: Хонорарът на една манекенка у нас за дефиле варира между 20 и 30 лева. Ангажиментите обаче, дори на най-изявените, са максимум 2-3 пъти в седмицата. И от тук следва логичният въпрос: С какви средства оцеляват тези девойки?! За да сме честни, ще кажем, че малка част от тях захващат втора работа- най-често като сервитьорки или продавачки. Болшинството обаче избират по-доходоносния начин- проституцията. По информация на „skandalno.net“ най-неизвестните манекенки с разтворени крака вадят минимум по 300 евро на час. А при по-известните, успели да се доберат до някоя титла „Мис нещо си“ тарифите стигат и до 1000 евро.

Т. НАР. МОДНИ АГЕНЦИИ: Не е тайна, че в България има една или две модни агенции, които действително се издържат с ревюта и дефилета. Всички останали- над 800 в страната, всъщност са си маскирани публични домове. В последно време агенциите започнаха да набират все повече мъже. Причината обаче не е в модния бранш, а в модата богати дами да си поръчват млади момчета за секс.
Отношението на обществото към порядките в манекенското съсловие намери отражение и в музиката.
ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.