Зверство! Пияни полицаи блудстват с непълнолетни във Варна!

По всяка вероятност ще се отърват само с глоба

полицейско насилие

Силно пияни ченгета и военен в гарнизон се гаврили зверски с три млади момичета в морската столица. Разплитането на случая започнало, след като около 10 вечерта във Второ РПУ бил получен сигнал, че мъже в нетрезво състояния нарушават обществения ред. Веднага на място е изпратен автопатрул. Тримата униформени установили, че сигналът е срещу двама техни колеги, придружавани от военнослужещ и един цивилен. Оплакването било от три невинни девойки, които описали в жалбата си как пияните искали да ги съблекат под предлог, че искат да правят проверка за наркотици.

Въпреки че самите те отказали да се легитимират, поискали от момичетата незабавно да покажат своите лични документи. Девойките пък се обадили на техни близки, които бързо отишли на мястото. Всички са категорични, че МВР служителите силно миришели на алкохол и се държали агресивно без никаква причина.

Агресорите са прибрани на топло във Варненското РПУ, където им бил проведен тест с апарат дрегер. Машинката отчела 1. 76 промила от едното пияно ченге и 1. 2 промила от другото. Интересно защо обаче от пресцентъра на вътрешното министерство така и не уточниха, дали впоследствие е направена и кръвна проба на насилниците.

За случая е подаден сигнал във Военната прокуратура, откъдето незабавно започнали досъдебно производство. Биг босът на МВР Цветлин Йовчев разпореди инспекторатът да започне проверка на случая с агресивните ченгета. Според запознати, ако твърденията на девойките се докажат, полицаите и военният най-много да изгубят работата си и да платят неголяма глоба.

http://www.youtube.com/watch?v=BXMDGAGfHGs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *