Омразата между жените – доказана !

Женски бой
Защо жените се мразят толкова много?

Женската солидарност на работното място е разбита на пух и прах. Това са установили учени от Аржентина, Испания и Холандия.

Направено е проучване, в което са участвали 31 000 души, половината мъже, другата половина жени, на средна възраст 36 г. Преобладават сферата на образованието и услугите. Според интересния тест, дамите не просто си правят мръсни номера, но и се стига до съд. По грозноватите реагирали остро на красивите си колежки, което се отразявало зле на работосбособността им и актрактивността. Завистливите жени, умирали от яд и посървали. От друга страна обаче, мъжете предпочитат по-невзрачните колежки, защото имат по-голям шанс за успех.

Мъжката суетност също оказва влияние на работния процес, но не до такава степен като при нежната половинка. Стане ли дума за прически, грим и силикон, няма никаква прошка при женската конкуренцията.

Нервна служителка
Вече е доказано, няма женска солидарност

Холандският учен от Амстердамския университет е стигнал до заключение, че чисто женските колективи са обречени на провал. На мъжете пък им е все едно дали ще са в мъжки или женски колектив, и дори кой ги управлява. Те просто се забавляват повече на работното място и се чувстват одобно при всякаква компания.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *