Огнян Стефанов плаче за Мутафчийски в „Монтерей“

Огнян Стефанов
Огнян Стефанов

Бившият съдружник на покойния бизнесмен Младен Мутафчийски – явочникът от ДС Огнян Стефанов – Академик, е изпаднал в тежка депресия след смъртта му. Това разказал самият той в култовия ресторант „Монтерей“, където беше гост за рождения ден на Андрей Йотов – съпруг на евродепутата Илиана Йотова, разказаха очевидци на случката.

Стефанов признал, че не спира да мисли за милионера, и с тъга в очите разказвал пред гостите на събитието славните си преживявания с Мутафчийски и общите им пиянски подвизи.

Младен Мутафчийски
Младен Мутафчийски

Очевидно бившият член на борда в „Слънчев бряг“ АД липсва много на специалиста по черен пиар Стефанов. Последният стана известен с клеветническите си кампании срещу журналисти, които бяха опозиция на другите му благодетели – Цветан Цветанов и Бойко Борисов. Богаташът неведнъж вадил агент Академика от трудни ситуации. Явно бившият съдружник в медията на покойния оръжеен бос е в паника. Стефанов многократно е спасяван с финансови инжекции от Мутафчийски, докато самият той сменяше скъпите си коли, за сметка на заплатите на своите служители в маргиналния си сайт и проваления си вестник.

През 2010 г. стана ясно, че от януари 2007 г. до март 2010 г. дружеството „Слънчев бряг“ АД, което е със 75% държавно участие, е изплатило на контролирания сайт от Мутафчийски и Огнян Стефанов. Последният сключен договор с медията беше на стойност 864 000 лв., които трябваше да изплатят неустойки за период от 3 години. В случай, че дружеството желае да преустанови договорните си взаимоотношения със сайта, трябва да му плати неустойка със стойност 50% от общата цена на услугата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *