Невероятно разкритие! Георги Марков не умрял от отровен чадър, а от…котка

д-р Алексиев за Георги МарковНевероятно разкритие направи в предаването „Всяка неделя“ проф. д-р Александър Алексиев за смъртта на писателя – дисидент Георги Марков.

Той аргументирано развенча мита за прословутия български чадър, с който уж бил убоден писателя. Както и за отровата рицин, която е вкарана в организма му. Първо това е абсолютно невъзможно, защото той би трябвало да получи 250 милиграма рицин, за да доведе до летален изход. В една сачма, която на рентгеновите снимки не се вижда и която по-късно незнайно защо е донесена от Скотланд Ярд и приложена към делото, няма как да се събере такова количество.

Георги МарковПрофесорът е категоричен, след прочитането на цялата медицинска информация от болницата, че става дума за сепсис. Това показват и повишените левкоцити – 32000 в организма на пациента. Първата диагноза е била грип и са го лекували само с аспирин. По-късно са включили и антибиотици. Никой не обърнал внимание на възпалената рана на крака, а Марков не дал никакви обяснения за нея, нито пък се оплакал.

От медицинска гледна точка случаят е ясен като по учебник. Писателят е починал от сепсис, след като е отишъл твърде късно да търси медицинска помощ. Няма чадъри, няма сачми, а как и защо е донесена сачмата от Скотланд Ярд не зная и не искам да зная. Аз съм лекар и заключенията ми са само медицински. Не си падам по студената война и шпионажите. Но за мен и за други колеги, които прочетохме цялата история на заболяването, причината е одраскване от котка. В началото Марков не е обърнал внимание, а след това не е свързал здравословното си състояние с одраскването и не е съобщил за незначителния инцидент на лекарите. Но това му е струвало живота. За сведение в момента всеки общопрактикуващ лекар се сблъсква с такива случаи. От домашните животни котките пренасят най-много зарази, защото съберат най-много бактерии под ноктите си.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/uN-UxwRq19s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Не зная, но аз заради одраскване на котка по ръката се изгубих окото. Не виждам с едното. Диагнозата е токсоплазмоза.

  2. Да бе, щом нещо не ви изнася, значи е комунистическа тъпотия.

  3. В нашето семейство също много тежко един човек пострада от одраскване от котка. Спасиха го. Но Марков е бил алкохолик, с отслабен организъм.

  4. от този чадър колко чужди журналисти забогатяха, но тогава живеехме в заключената кошарка и не ги разбирахме тези работи, също като историите около покушението на папата

  5. В англия има много котки. Вървят по улиците и хапт. Някои оцеляват , но много умират.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *