Нападнаха майката на миската Звезделина: Кой научи дъщеря ви да псува?

Звезделина майкаМайката на Звезделина – Нина се яви снощи да защитава отрочето си от елиминации, но щеше да му направи по-голяма услуга, ако хич не се беше появявала. 

Дамата с хитър поглед, семпло облекло и намусена физиономия веднага обвини продукцията, че са очернили детенцето й, още като влязло. Звездито е много добро момиче, чисти, готви, но тук са му взели мерника и още от първия ден го нарекоха проститутка. /Това направи Вили, но Нина обвини продуцентите/.

Бизнесменката Ваня Червенкова, която беше след коментаторите, тутакси се метна като лъвица върху невзрачната женица. И аз имам дъщеря, и аз смятам, че е добра, но моята не псува като каруцар в ефир, не използва цинични думи. Зная приятелите й, зная кръговете, в които се движи, дори гаджетата й зная. Вили и ЗвА вие, госпожо, сте изпуснали първите седем, а после и останалите години на вашата щерка. Знаете ли например откъде е намерила пари да си сложи силикон?  Нина се размисли, а после каза – ами работи момичето ми и си има пари. Какво точно работи, подхърли й къс пас Червенкова. Неочаквано майката не можа или не искаше да отговори и настъпи протяжно мълчание. Работи си. С честен труд ги изкарва, заувърта го тя.

А харесва ли ви, когато в ефир употребява думите „ку*ва“, „проститутка“, шафрантия? – продължи атаката бизнесменката. Това шоу го гледат млади момчета. Те мечтаят да станат някога миски, или да участват в друг конкурс. Кое е първото, което ще научат? Че за да си бойна и популярна, задължително трябва да ползваш цинични думи, а операторите да си играят да ги заглушават с ту-ту-ту. Само заради това аз лично бих дисквалифицирала вашата дъщеря, за да запазя добрия тон на предаването. Нина хвърли кръвнишки поглед на коментаторката. Самата тя пък получи същия поглед от собствената си дъщеря, когато тя излезе на подиума. Явно Звезди си знае стоката и първо се стъписа, че собствената й майка я защитава, а после се насили да я прегърне. Когато върнаха останалите номиирани  миски обратно в двореца и тя остана сама с Вили, внезапно се разплака. Щеше да е доста сериозен удар за кариерата й, каквато и да е тя, ако я бяха изгонили първа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/bd-VlHq-L4g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *