Мис Крокодил: „В Златка няма нищо женствено“

Антония Петрова
Антония не спира с компетентните си изказвания!

Жадуващата за всевъзможни титли и медийно внимание Антония Петрова отново даде „компетентното“ си мнение. Поводът за това бяха вчерашните номинации във ВИП Брадър.

Емоционалната Златка попадна под словесните удари на мис Крокодил заради нападките й над Къци. Новата мисис Русия отсече, че Златка не е никаква дама и в нея няма нищо женствено и красиво. Според госпожа Петрова плеймейтката не е дори и жена, тъй като за нея е недопустимо такова отношение към Къцака.

Всеизвестно е, че Антония Петрова се смята за изключително компетентен човек по всички въпроси. За мисис Русия няма нещо, което да й е ахилесова пета.

В снощния епизод на ВИП Брадър доскорошната миска, а вече и мисис, се възмути от отговорите на Златка по география. Мис Крокодил допълни, че след като не знаеш нещо по- добре да замълчиш, отколкото да се изложиш. Именно това ни наведе на мисълта, че явно и нейния умствен потенциал е на същото ниво. Най- вероятно точно това е била причината отказа й да отговаря на въпросите на Милен Цветков малко преди конкурса за красота, който Петрова спечели. Стратегията на миската да прикрие малкото багаж в главата си най- сетне излезе наяве. Най- смешното е, че дори и тук глупостта й пролича.

Ако тя е забравила за отказа си да отговаря на въпросите на Цветков обаче, ние не сме!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *