Мика Стоичкова се закани да изпържи Венета Райкова

Мика СтоичковаДъщерята на Христо Стоичков – Михаела, вече говори само за работа и амбициите й да пробие в бизнеса са големи. Репортерката на Росен Петров в „Нека говорят” доста сериозно се е засилила да се доказва в тв бизнеса и на всичкото отгоре й идва отръки.

Новата й цел е да има собствено шоу предаване, в което да не бъде репортерка, а водеща. Тя смята, че новото шоу трябва да наподобява това на Венета Райкова, но да бъде далеч по-силно и стилно, защото сегашното вече се е поизтъркало и е замирисало на нафталин. Тя споделила с приятелки, че наистина ще го направи горещо. Толкова горещо, че столът под гостите да пари.Венета Райкова1 И на зрителите да им припарва от истините, които ще чуят и тайните, които ще открият. Мика се хвали, че от дете е била много общителна, много амбициозна и е карала съучениците си да й споделят всичко. На всички ученически забави била първа, в пиеските получавала главната роля, а майка й твърдяла, че се е родила с микрофон в ръка. От трите дъщери на Стоичков Мика най-много била наследила амбицията му и всичко, с което се захващала, го правила с упоритост, любов и внимание. Така че нищо чудно да сложи Венета в малкия си джоб.

Напоследък Райкова дава фира, непрекъснато занимава хората с особата си, а не с предаването, вманячва се на тема какво си е купила, какво ще вечеря и егоцентризмът е прелял над професионализма. От друга страна Мика е красива, комуникативна, млада и свежа и най-вече твърди, че не е лиглата на тате, а човек с талант и амбиции. Щом е решила, ще го направи, кълнат се хора, които я познават. Тя иска да прави нещо като „Горещо“ в Би Ти Ви по същото време, в което се излъчва Венета и като нищо ще й вземе и публиката и рейтинга. А за Райкова ще остава повече време да пише в любимия си Фейсбук.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OALI9HVHELM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Не е горката…Доста нахакано хлапе, за пример на другите пикли.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *