“ Мегалан“ мами с интернета

"Мегалан" бързо вкара в действие номерата на "М- Тел"

Откакто интернет доставчика „Мегалан“  е собственост на “ М – Тел“  измамите, с които тероризира клиентите си мобилният оператор станаха характерни и за него. Тарикатите бързо вкараха мега яката оферта с високоскоростен нет на “ супер ниска“ цена. Тук както и при „М – тел“ естествено има въдичка, на която мнозина потребители вече се хванаха. Офертата на „Мегалан“ с огромни букви е, че предлага супер як интернет само за 6 лева месечно, която естествено връзва клиента с договор за минимум една година.

Потребителите лесно попадат в клопката на доставчика

Обвързващият договор естествено е най – малкият проблем на подлъгалите се, тъй като с почти невидим дребен шрифт в договора, който са подписали пише, че тарифата от 6 лв. е промоционална и валидна само за първите шест месеца, след което „Мегалан“ ще ги дере с 30 лв. месечна такса. Всъщност доставчиците  на интернет и тв в страната масово предлагат своите услуги на цена от 15 до 20 лева.

Със „супер“ офертата си за висококачествен интернет обаче „Мегалан“ по подобие на “ М – тел“ се превръща в рекордьор  с ударните цени. Опарили се вече са подали сигнал в Комисията за защита на потребителите и се надяват врътката на “ Мегалан“ да им излезе солено.

За сметка на петорните цени на интернета, рекламите на „Мегалан“ продължават да ловят шарани!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Платена публикация на прости журналисти.Ето и офертата ;• В рамките на 12 месеца клиентът заплаща първите 6 /шест/месеца по 6.00 лв. на месец, а останалите 6/шест/ месеца по 30.00 лв. на месец на тарифа “Неограничен стандартен интернет”.-за скорост 50 Mbps.Да сметнем 6х6=36 и 6х30=180 или
    36+180=216:12=18 лева на месец за годината.Хайде сега отговорете къде има по ниска оферта за цена и скорост през оптичен кабел.Да се пишат глупости е много лесно,но да се напрегне сивото вещество на някой драскач е много трудно.

  2. Thinking,за твоя информация искам да ти дам пример с Нетуoркс-кабелна с 50 канала+интернет 50 мегабита,а през нощта стига до 80 мегабита-само за 14лв на месец.Това е цената и за двете услуги общо-14ЛЕВА!!!,без никакви забележки в качеството на предлаганите услуги.

  3. критик-не говорим за местна кабеларка с покритие на два -три града.Качеството съм го виждал.

  4. Аз съм клиент на Мегалан.Качеството на нета не се е променило но на телевизията е под всякаква критика….и от следващия месец вече няма да съм им клиент!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *