Лили Иванова профука 200 бона за тоалети

Естрадната прима вманиачена на тема външен вид

лили иванова

Лили Иванова хвърля повече от 200 000 лева за тоалети всяка година, гръмнаха бомбата хора от нейния щаб. Това тя прави, за да поддържа имиджа си на безупречно облечена и красива жена. Това удоволствие обаче й излиза доста скъпо, защото да пази реномето си всеки месец трябва да хвърля на вятъра поне по 15 хиляди лева.

„Лили Иванова държи да е с винаги актуално облекло, издържано по последна дума на модата. Това важи с особена сила за сценичните тоалети и тя никога не се явява на концерт с едни и същи дрехи – цъкат с език свидетели на поголовните харчове – На тези години сякаш тотално е откачила. И като млада обичаше да се гласи, но сега фука невероятни суми, сякаш е обсебена от някаква натрапчива идея!”

Интересно е, че Лили Иванова купува дрехите си само от три определени бутикови магазина в столицата, където благодарните собственици я уреждат с невероятно големи отстъпки. От няколко месеца обаче певицата започнала да става по – хитра и вече пазарува от най – големите международни сайтове за качествени облекла.

Всеки втори – трети ден пред дома й паркирали куриери с чанти, обувки, рокли и бижута, издават нейни съседи. Особено впечатление направила рокля на Кристиан Диор, която пристигнала в прозрачна опаковка преди няколко дни.

http://www.youtube.com/watch?v=joFJBjc-UTk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *