Куката от „Под прикритие“ ще прави гаджето си актриса

Мариан Вълев върти любов със сестрата на Яна Титова

Мариан Вълев, който от известно време върти любов със сестрата на атрисата Яна Титова е решил, че и тя има потенциал да стане театралка. Куката от хитовия сериал „Под прикритие“, който се излъчва по БНТ е хлътнал адски по младото си секси гадже и вижда в нея невероятен и рядко срещан талант на актриса, на който тя по необясними за  актьора причини не е обърнала внимание. Голямата любов на Мариан Вълев, според самия  актьор е прекрасен човек със забележителен чар, който тя непременно трябва да покаже пред камерите.

Куката навива гаджето си да се пробва като актриса...

Невена, както се казва всъщност сестрата на Яна Титова и възлюбената на Куката обаче счита, че нейната половинка прекалено много се вживява и не гледа реално на нещата, тъй като е влюбен. Според запознати обаче няма да е много чудно,  ако Невена лъсне дори и епизодично в „Под прикритие“, тъй като Мариан Вълев е невероятно упорит,  като си науми нещо,  а и театралката Титова, която му е близка приятелка също натискала сестра си да последва техния пример.

Според  самия Мариан Вълев независимо дали  Невена ще се реши, или не да се пробва в шоубизнеса, това в крайна сметка не е най – важното, тъй като той вече е открил таланта и невероятната й душевност, което в крайна сметка е най – важното за актьора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *