Кошмар! 10-годишни проституират по скайп

10-годишни деца намерили начин да припечелят лесни пари, като задоволявали капризите на богати чичковци пред камерата. Това обясниха от Детска педагогическа стая, но не уточниха откъде са децата. Обикновено момиченцата били зарибявани от батковци от друго училище. Те им обещавали по 10 лева на ден, ако приемат да се събличат пред камерата.

Младите сводници осигурявали и клиенти чрез завоалирани обяви в Интернет. Клиентелата се оказала неочаквано голяма, а момиченцата сами зарибявали приятелките си и ги пращали при батковците. Анонимните мъже в скайпа нареждали с възбуден глас на децата какво да правят. Карали ги да останат по гащички, да показват току що наболите си гърдички, да се галят по тях или да стискат зърната им. След това ги молели да свалят гащичките и жадно разглеждали младата неоформена плът през камерата. Накрая започвали да дишат тежко и затваряли, но преди това си уговаряли среща за другия ден.

Горещите сенаси ставали следобед, когато родителите били на работа, а малките стояли вкъщи уж да си учат уроците. Някои искали по-перверзна картина, но част от девойчетата се страхували. Други пък се мъчели да си уредят среща с хлапетата на живо. Порочната идея била разкрита случайно от майка, която намерила в джоба на дъщеричката си 10 лева. Детето яко заработвало и взимало по 20 на ден и било отличничка сред приятелките си. В началото майката помислила, че дъщеря й краде от семейните спестявания, но после разбрала , че има нещо по-гнило. След един хубав, отричан от педагозите бой, детето си казало всичко. Майката отишла веднага в детската педагогическа стая, но малката Лолита нито знаела името на баткото, нито в кое училище учи, нито дори дали е ученик. С него тръгнали инспекторки до училище и го връщали обратно, но предупреден незнайно как баткото – сутеньор повече не се появил.

 
Как да опазим децата от педофили, ако сами се продават. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Срамота! Още малко и бебетата в количките ще почват да се продават!-

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *