Корумпираните бг. магистрати си гласуваха 13- та заплата – с видео

sadСъдиите и прокурорите си гласуваха 13- та заплата за добре свършената работа през годината. Дори депутатите, известни с пословичната си наглост, се отказаха от коледните премии – поне официално. Но магистратите решиха да не проявяват излишна скромност, а да се облажат по случай тазгодишните „успехи”.

„Постиженията” им бяха толкова чутовни, че миризмата стигна чак до Брюксел. Ако догодина не влезем в Шенген, заслугата ще е изцяло на съдиите и прокурорите, които така и sad1не се разбраха кой е виновен за липсата на нито една осъдителна присъда по знаковите дела за страната.

Привидните дрязги обаче, отстъпиха на общото съглашение за издействане на коледни бонуси. Първоначалната идея само някои от тях да получат 13- та заплата срещна неистовия отпор на всички ручащи от държавната хранилка. Затова съдът, като един справедлив и независим орган, реши всички да получат премии! Ако с такава вещина и експедитивност издаваха и осъдителни присъди, навярно щяха да са най- уважаваната институция.

В края на годината, магистратите ще се разпишат срещу суми, равняващи се на две месечни заплати – такава е горницата. Членовете на ВСС, които взеха това Соломоново решение, получават средно около 2500 лева. Така че за Коледа ще вземат колосалните за страната 5 бона! Висшите магистрати аргументираха отпускането на 13- та заплата с натрупаните

Галеви ни прославиха и отвъд Атлантика
Галеви ни прославиха и отвъд Атлантика

излишъци в системата. Единствено уличените във връзки с Красьо Черния остават без бонуси.

Годината беше изпълнена с безобразен брой магистратски гафове. Съдиите оневиниха Ахмед Доган за хонорарът му от Цанков камък, с което на практика го превърнаха в първия философ – хидролог в света. Братя Галеви напълно бяха оправдани от съда по обвиненията в рекет, изнудване, ръководене на престъпна група и заплашване. Въпреки показанията на повече от 100 души, пострадали от дупнишките феодали. Отзвукът от оправдателната присъда на братя Галеви достигна чак до „Ню Йорк Таймс”, където се появи критичен материал за страната и родния съд. Пускането под домашен арест на Алексей Петров и Златко Баретата също бяха остро порицани от Брюксел и САЩ.

В началото на месеца излезе срамното решение за братя Галеви. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Naglostta na tezi korumpirani e bezgranichna!!! Kakto i nekadyrnostta…

    Pozor za BG !!!
    Ne pari, a trqbva vsichki da osvobodqt mestata si , da gi zaemat mladi , moralni i nekorumpirani lichnosti !!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *