Кокошки раздава предизборно кандидат- кметът Димитър Джамов

Кокошки срещу глас на изборите – така кандидат – кметът на Септември Димитър Джамов решил да си осигури победата. Късно вечерта в град Ветрен са арестувани емисари, които раздавали пернатите и агитирали да се гласува за определен кандидат.

Към 22, 00 часа в центъра на градчето спрял бус. От него слезли двама мъже, които започнали да раздават кокошки. Престъпната им политическа агитация обаче претърпяла крах, след като се появили полицаи, които им щракнали белезниците.

Както според местните, така и от МВР признават, че именно скандалният Димитър Джамов стои зад натуралната размяна кокошка за глас. Бившият висаджия е сред кандидатите за кмет на община Септември. Джамов обаче категорично отрича да е замесен. Според него слухът е пуснат от негови конкуренти, които се опитват да го отстранят от предизборната битка.

В момента Димитър Джамов е кмет на родното си село Семчиново. На предходните избори, бившият ортак на босовете от ВИС спечели с нечуваните 92% от гласовете на съселяните си. Жителите на пазарджишкото село не обичат да говорят за кмета. Всички се страхуват от него и гонят всички журналисти, които се опитват да ги разпитват за управлението на Димитър Джамов.

Въпреки че предизборната битка вече е в последната си фаза, няма нито един осъден за купуване на гласове. Жалби срещу търговците на вот заливат ежедневно МВР, има и арести. Но така и не се събират достатъчно доказателства за осъдителна присъда.

Ето схемите, по които се купуват гласове. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *