Иван Сотиров: Костов е кукловодът, който ще унищожи СДС

СДСИван Сотиров от Националния съвет на СДС, който не се съгласи да се прави нова синя коалиция, заяви е ефира на Нова телевизия, че Иван Костов е кукловодът и гробокопачът на СДС. Това е човекът, който непрекъснато прави задкулистни договорки с БСП и ДПС и буквално унищожи синята идея и идеята за дясно пространство в страната. В момента той си позволява да говори от името на Синята коалиция, а Народното събрание се разпусна и такава коалиция просто няма. Костов представя ДСБ за Синя коалиция и заблуждава избирателите. Да не говорим, че ги отблъсква и затова процентът на доверие непрекъснато пада. Костов1Според Сотиров дясната идея би могла да се възроди само с нови и неопетнени лица. Това го поиска и улицата. Но Командира, който е участник в зловещия сценарий за разграбването на България, никога няма да допусне други хора до кормилото, ако не на властта, то поне на механизмите в тази власт. Той, като бивш комунист, действа с всички леви и центристки партии не заради идеята, а заради облагата. Още като дойде на власт забрави какво е обещал – ревизия на предишното правителство и закон за лустрацията. Той запази схемата за грабежи и започна да продава България на парче. Създаде и първият монопол, като продаде ЛУКойл на руснаците за много по-малка сума, отколкото предприятието струваше. Не искам да изреждам всички удари, които Костов нанесе на дясното пространство в страната, но ако продължава да стои начело на сините, скоро у нас този вид опозиция планирано и успешно ще бъде ликвидирана, каза още Сотиров.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/A0swivzDTlU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Някой ще ми каже ли какво прави Ваня Велева в НАП – Ямбол. Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която прави кариера като прави свирки и си предлага гъза на началници и властимащи.

  2. Левият болшевик Иван Сотиров (и като кмет на Лозенец, и като общински съветник, и като депутат) с действията си от години е доказвал, че е корумпиран служител на пост-комунистическия олигархичен колективизъм на БКП+ДС-мутрите, олигарсите и монополите! Въпреки несъгласието на ресорната комисия по инфраструктура, в предновогодишната бъркотия в залата на НС в края на декември 2006г., Сотиров еднолично пробута забрана САМО за софиянци да преобразуват СОБСТВЕНИТЕ си законни гаражи за други им необходими помещения! ЦЕЛТА е: ликвидиране на дребната търговска конкуренция на новите мутро-МОЛове, заробването от ЛУКОЙЛ, блокиране възможността на собствениците за икономическо им оцеляване чрез независим от мутро-държавата честен индивидуален бизнес и отваряне с тази куха противоконституционна забрана вратите за „законна“ корупция в общинските служби и чиновници! Ще ти благодариме на изборите Сотиров!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *