Грозна измама! Лияна излиза тайно от Брадъра – тази нощ 30.09 пее в пловдивска кръчма

Лияна концертКолкото и да се опитват продуцентите да изкарат, че „сърничката“ Лияна е нон стоп затворена в Къщата, те няма как да скрият рекламите на заведенията, които пък се хвалят по интернет кой ще пее довечера. Така една реклама ни се наби в погледа, а от нея стана ясно, че тази вечер Лияна ще бъде на две места едновременно. Ако вярваме на очите си и рекламата, точно в 22,30 певицата  ще извиси глас в Пловдив в механа „Стъро село“. В същото време обаче все още ще текат елиминациите на живо в ефир и съквартирантите ще трябва да са в хола, за да чуят кой ще си тръгне и да се сбогуват с него. От „Стъро село“ ни увериха, че ще пее точно Лияна, точно тази, която е в Брадъра. Очаквало се концертът й да започне не в 22,30, а около 23 часа. Все тази.

Тя няма криле  и няма как да полети от Нови хан и да се приземи в центъра на Пловдив. Което пък за кой ли път доказва, че ВИП Брадър е една голяма измама и всеки влиза и си излиза, когато му скимне. . Певицата е хем с най-големия хонорар там и задача да съблазнява мъжете, хем си прави каквото си поиска. Вече буди съмнение и влизането й в болница. Кой знае в коя кръчма е пяла. Иначе с пълна упойка в болницата как ще разбере какво е казал Стойко Сакалиев за нея?  Лияна Мариян1

Като гавра със зрителите може вече да се тълкува присъствието на марионетката Пламен, която уж те командват чрез Фейсбук. Лияна знае за ролята на Пламен и веднъж вече го намекна. Че уж й го казали от публиката на влизане в Къщата. Тя пък, като всяка жена, трудно пази тайна. Със сигурност го знае и Мариян, а Ваня Червенкова също го нарече марионетка.

Е, какъв е смисълът на целия този цирк? Кой всъщност остава нощем в Къщата? Ани Джеред пък били забелязани да се разхождат в София. Само спортистите май остават вечер и Мира Радева, ако и Тервел не е отишъл на някой бърз боксов мач, или да намали напражението в леглото н съпругата си.  А Стойко да изиграе един бърз покер в някой клуб. Съветваме ви тази вечер, гледайте внимателно ВИП Брадър след 22 часа. За да видите как режисьорите майсторски ще прикрият липсата на Лияна, замествайки прякото предаване с някой стар запис.  Или просто пред Къщата ще я чака бърза кола, която ще я изстреля в мига, в който свърши лайфа. И по-точно не лайфа, а голямата лъжа, наречена ВИП Брадър.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2LcUC4r5DZ8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Тия пък са толкова безинтерестни.Аз не ги гледам,а гледам по БТВ-„ЗВЕЗДИТЕ СИГУРНО СА ПОЛУДЕЛИ“.

  2. Ey pederi dolni. Predawane na jivo e LIVE A NE LIFE.

    Kreteni dolni mrasni da wi eba mjakata dolna.
    PO WREME NA LAIFA , A????

    MRASNI PEDERASTI!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *