Сашка Васева: Аз съм монахиня – ексхибиоцинистка!

Сашка Васева татусСашка Васева хвърли голямата бомба. Тя водела монашески живот, но била екхибиционистка и обичала да се снима гола. Затова хората я наричали как ли не, а тя просто обичала вкъщи да си прави снимки и да показва перфектнинте си форми, за да им се порадват и другите. Но не с цел да сваля мъже. В никакъв случай! Тя се била отказала от мъжете и й било добре сама. Доставяло й удоволствие да се грижи за двете си деца и за външния си вид за самочувствие. Но пази Боже пак да нахлуе в живота й някой мъж с безкрайни претенции, мнителен и ревнуващ. Тези дни „монахинята“ пак се снима само по татуировка.

Тя си е тунинговала на дупето буквата S и не дава обяснение за собственото й име ли иде реч, или за Слави Трифонов, който така щедро й върна славата.  Сашка Васева син  В „Часът на бясната“, който Дългия й отпусна, тя доста смело го критикува, но го прави без злоба. Злоба е обхванала обаче много от колежките й и кой знае защо част от зрителите. Те се спукват да я критикуват, коментират и иронизират. Дупнишката мадона обаче не се стреска от това. Тя е уверена, че шоуто й се получава и й вдига рейтинга. След като го започнала, поканите към нея за участия се увеличили.

Сашка взема за чиста монета злобния слух, че е станала любовница на Слави. Ама как може! Тия хора луди ли са? Аз си имам мой живот, той си има неговия и ни събира само професионализма. Аз с мъж не съм била от…ох, просто не помня откога, завършва изповедта си майката на поп фолка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ss7UmZAmFQY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.