Фани Белнейска е сводница! Не я съжалявам!, изригна майката на Лазар Колев

todorova„Фани Белнейска е сводница, а бащата – алкохолик!” , заяви майката на Лазар Колев Мариана Тодорова. Според нея суровата присъда за сина й – доживотен затвор без право на замяна, е политическа, а цялото обвинение – скалъпено.

В интервю за „България днес” Мариана Тодорова сипе канонада от гнусни нападки срещу майката на сестрите Белнейски. „Изобщо не съжалявам вече Фани Белнейска”, избухва единия родителката на Лазар Колев. Според нея убитите сестри Росица и Христина не се прибирали по цели седмици, а след

Фани Белнейска не отговори на провокацията на Мариана Тодорова
Фани Белнейска не отговори на провокацията на Мариана Тодорова

като изчезнали, вместо майка им да сигнализира полицията, започнала да обикаля по врачки. Мариана Тодорова обвинява родителите на момичетата, че изобщо не се грижели за тях.

Майката на Лазар Колев твърди, че по времето на управлението на БСП са изчезнали шест папки от разследването, свързани с Петърнейчев, бивш общински съветник в Пазарджик от социалистите. Според нея „червените” са покрили своя съпартиец и са насочили разследването към Лазар Колев като най- удобна жертва, тъй като вече е бил в затвора за  изнасилване.

Мариана Тодорова казва, че бащата на сестрите Белнейски редовно злоупотребявал с алкохол и разправял из Пазарджик, че чичото на Лазар също участвал в убийството и щял да им плати огромно обезщетение. Майката на Колев обаче обвинява разследващите, че са фалшифицирали резултатите от полиграфа и на Лазар, и на чичо му. Тодорова смята, че човек като сина й (когото често нарича „тъпанар” ) няма как сам да е пренасял телата на умъртвените вече момичета, нито няма как да е прикрил следите си и да заблуждава полицията толкова години.

Психолозите са катероични, че психопрофилът на убиеца на Белнейски и този на Лазар Колев съвпадат напълно. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *