Кой и как употреби мръсно футболните фенове в Катуница – с видео

футболните ултраси катуницаФутболните агитки неизненадващо и агресивно взривиха България в навечерието на изборите. Винаги, когато в държавата стане напечено, ултрасите се превръщат в най-ухажваните хора. Именно ултрасите бяха ударният отряд при атаката срещу парламента през 1997 г., те избухнаха преди дни на стадиона в Разград с цинични възгласи срещу премиера Бойко Борисов. Абсурдна ситуация само допреди 2 години.
Почитателите на най-популярния спорт доброволно се отказаха от битката срещу корумпираните футболни шефове и уредените мачове и тръгнаха да оправят делата на държавата. В което няма нищо лошо – дори е похвално!
Тъпото е, че дори в тези случаи част от тях са употребени, а може би и мотивирани финансово.
Не твърдим, че футболните фенове, на които винаги сме симпатизирали, са масово продажни. Но някои от тях не са наясно със задкулисните сделки, които техни тартори сключват с властта.
За да може маргинализирани политици като Волен Сидеров да се възползват от гнева на феновете в Катуница и да удължат престоя си във властта. Това е мръсната игра, в която момчетата, които дават вило и драго любимият им отбор да победи, биват въвлечени несъзнателно.
Огромна несправедливост, тъй като именно запалянковците засрамиха разни радетели за гражданско общество и доказаха, че

Бойко Борисов и Цветан Цветанов
Бойко Борисов и Цветан Цветанов

народният гняв може да избухне като вулкан. Когато в управлението на държавата няма никаква логика, а справедливост постигат само избраниците от бизнес и приятелските кръгове на управляващите.
Лошото е, че в Катуница футболните агитки, или по-скоро техните шефове, станаха главни действащи лица в коварен сюжет. Първоначалната цел на размириците, които съзнателно не бяха спрени в началото, бе да тушира напрежението след скандалното ни отрязване от Шенген и разбунените духове в обществото заради поискания от кандидат-президента на ГЕРБ Росен Плевнелиев подкуп, който той неумело се опитва да замазва и досега.
Точно заради това полицаите, без съмнение по нареждане на шефа си Цветан Цветанов, гледаха как къщите на Цар Киро горят. Нито Цецо, нито началниците му могат да обяснят защо въздесъщият ромски бос не бе арестуван и проснат на земята преди това, след като няма човек в държавата, който да не е наясно със зулумите на циганския „цар“. А и не само неговите.
„Контролираното насилие“ обаче излезе извън контрол и се обърна срещу управляващите. Наложи се те да свикват консултативен съвет по вътрешна сигурност без участието на вътрешния министър, защото по това време той е в отпуск. Тъй като е шеф на предизборния щаб на ГЕРБ.
агитка ботев катуницаЦинизмът е, че именно министърът-отпускар ще охранява ромските гета по време на изборите, уж да осигури спокойствие на жителите им. Присъствието на ченгетата там естествено ще респектира циганите да гласуват за ГЕРБ.
Така феновете, които въстанаха за да има справедливост в страната ще обслужат една фалшива кауза. И нищо в България няма да се промени. А запалянковците за пореден път ще бъдат излъгани.
Затова предлагаме на момчетата да насочат гнева си в правилната посока, за да се случи у нас най-после нещо смислено.
Крайно време е да протестираме срещу постоянно забогатяващите политици, някои от които като Цветан Цветанов, се сдобиват с 6 апартамента за 2 години.
Да притиснем прокуратурата, която да се произнесе дали Бойко Борисов е спрял митническа проверка срещу Мишо Бирата? Да ни обяснят защо не секва контрабандата, заради която не ни щат в Шенген. Да ни отговорят на въпроса кой прибира парите от нея.
Да разберем защо членовете на приятелския премиерски кръг „Котараците“ получават всички бизнес поръчки и дали те не вършат някои по-специални интимни услуги на министър-председателя. Да скочим срещу медиите на ДПС и Делян Пеевски, които отдавна са се превърнали в най-мощната пропагандна машина на тази власт, както бяха на предишната.
Премиерът Бойко Борисов лично да обясни как се финансират частни медии с държавните пари на Корпоративна търговска банка.
Ако въстанем срещу всички тези несправедливости, има някакъв шанс част от истината за случващото се в тази държава да излезе на светло.
А нали истината ни прави свободни. Както феновете, така и всички нас!
Как футболни фенове посрещнаха в Разград премиера със скандирания“ „Бойко, к.рво! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.