Ергените във „Фермер търси жена“ – измамници и психопати! – с видео

фермер търси жена„Фермер търси жена“ – поредното тв. реалити, което ще разочарова милионите български зрители и най-вече женската част от тях, е вече факт. 10 левенти с бицепси на мутри си направиха фотосесия с маркови костюми за да впечатлят съвременните Пепеляшки. Подмамени от обещанията за обезпечен живот на село, само за седмица над 1000 девойки писаха любовни писма на уж проспериращите батковци, някои от които са ергени „втора употреба“.
Мераклиите за млади невести ще трябва да си изберат жена, което в днешно време си е доста трудна задача. А още по-трудна ще стане мисията на фермерите ако бъде разгласена цялата истина за тях. skandalno.net проучи някои от участниците в шоуто и сега представя резултатите от разследването си на вниманието на читателите.
Оказа се, че чаровникът от Варна, Павел, който върти ферма за пъдпъдъци и припада по блондинки, съвсем не е толкова хрисим мъж, колкото изглежда в ефир. В продължение на години той живял на семейни начала със знойна красавица. Жената дори му родила дете в знак на силната си любов. Постепенно чувствата им охладнели, скандалите станали част от всекидневието и както се случва при повечето двойки – раздялата била неизбежна. Блондинката взела детето и се върнала по живо по здраво при своите родители. С днешна дата синеоката мадама изплащала огромен кредит. Заема теглила от свое име, но го дала на любимия си, за да благоденстват пъдпъдъците.
23-годишният Стоян Рахнев от Джулюница има завидно зеленчуково стопанство, ширнало се на цели 15 декара земя. Преди да се върне в родния край е продавал дънки в София. Не му провървяло в този бизнес и решил да търси щастието си във Великотърновско. В миналото е теглил студентски кредит от 5 хил. лв. за следването си в Университета за национално и световно стопанство, който той си знае дали е върнал.
„Имах връзка, която приключи неуспешно, разочарован съм и наранен от всичко, защото съм отзивчив и обичам да помагам. фермер търси женаНай-обидни са ми думите на бившата ми приятелка: Той няма толкова много пари, за да ме задоволи финансово! Аз съм направил много за нея! После разбрах и че ми е изневерявала. За мен тя не съществува. Дамата, която търся, трябва да е красива и уважителна. Нямам претенции дори и да е малко по-голяма от мен!“, разказва Стоян в телевизионната си визитка.
Ако се вярва на мълвата, той не е бил съвсем искрен в изповедта си. Говори се, че Стоян Рахнев и сега си има изгора, с която редовно щъка из заведенията и двамата дори правят уговорки за брак. Влязъл в шоуто обаче, за да си направи допълнителна реклама.
Стоян е печелил държавна субсидия от 12 500 евро, твърдят запознати. Първият транш от парите вече е изплатен, а вторият вероятно ще бъде получен след шоуто.
Емил Марчев от Бряговица стартирал бизнеса си с ягодова ферма преди близо 7 години. Записал се за студент в Националната спортна академия, но прекъснал по здравословни причини. Сега за стопанството разчита на помощтаа на брат си.
Емил е доста трудолюбив и затворен в себе си. Определено няма късмет с жените, а негови познати коментират, че за това са виновни проблемите му с нервите. Преди време той напъдил половинката си с истеричен скандал и според мълвата дори я замерил с нож на изпроводяк.
Мацката смятала да подаде жалба в МВР, но с дребна финансова компенсация фермерът я отказал от намерението й.
Емил Марчев има намерение да включи в производството си и едногодишен лук от специално семе, който да вирее сред насажденията от зеле, карфиол и броколи.
Виж братовчеда на Котоошу, Стоян Рахнев във „Фермер търси жена“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *