Емилия избяга от Коко Динев, заради постоянните му изневери

emilia1Фолк- певицата Емилия и Коко Динев са се разделили седмица след рожденния ден на сина им Иван. Според най- горещата клюка, блондиката си тръгнала от дома им в Сандански, без да дава обяснения. Новината за изненадващата раздяла се появи дори в сайта на „Планета”, въпреки че „Пайнер” пазят изпълнителите си от неприятни слухове по техен адрес.

След раздялата Емилия се покрила далеч от хорските погледи и контактува само с най- близките си. Фолкаджийката не веднъж в свои интервюта е намеквала, че отношенията им с Коко Динев никак не31 са безпроблемни. Основната причина е в постоянните забежки на ресторантьора. Откакто е с Емилия, слуховете за сексуалните му подвизи не спират.

Веднага след раждането на синът им, медиите гръмнаха с новината, че Коко Динев отишъл на почивка в Гърция заедно с Преслава. Оттогава периодично се появяват слухове, че двамата имат любовна връзка. Добричлийката изведнъж се превърна в  чест гост в ресторантите му и мнозина са ставали свидетели на подозрителната им близост. След като  бизнесменът купи „Локомотив“ Пловдив, започна редовно да пътува до града под тепетата, където живее Преслава. Това породи нова вълна от шушукания.  Емилия винаги хладнокръвно отговаряше на въпросите дали мъжът й й кръшка с Преслава. Но така и не можа да скрие собственото си притеснение.

Коко Динев е известен с афинитета си към красивите фолкаджийки.  Списъкът с любовниците му е дълъг. За кратко се кротна, когато се ожени за Анелия. Но преди бракът им да закръгли година, бизнесменът пак се върна към вредните си навици. От тогава датира и забежката му с Емилия, която  в последствие прерастна в сериозна връзка и сложи край на бракът му с Анелия.  skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Емилия сама си е виновна! Ей такива глезли звезди хойкат въртят свалки с кой ли не, а като им се случи на тях опищят ефира, че са прецакани? Емилия въртяла ли е флирт с Коко, докато е бил женен? Въртяла е. тогава защо се сърди, че Коко и кръшка? Тя е искала да го върже заради парите. Коя нормална жена ще се бутне при женен мъж освен за флирт или и пари? какво мята сега сополи, кой и е виновен? Самата тя! Ами да си циври, като е такава! Като е знаела какви ги върши Коко, лично тя е флиртувала с него като е бил женен, сега какво се сополеви? да ти и сбърканият морал на такива! Старите българи бяха други, бяха почтенни хора, имаха чест 98% от тях. А сега? Сега поне 80-90% от хората нямат чест. И затова света ви стана сбъркан. Ами Коко има право да си флиртува, коя би го обвинила и защо? Какво дирят фолкаджийките при женен мъж? Ами пари, ръзки, влияние, рамо за кариера. Срещу секс. Е, такова търсят, това и получават.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *