Две коли като на Джеймс Бонд откупили живота на Жоро Пурата – с видео

Жоро Пурата
Жоро Пурата

Бившият вече митничар Георги Георгиев – Пурата разпродал автопарка си, за да плати откуп. Скандалният „бизнесмен” се разделил с два модела „Астън Мартин”. Отвлеченият от „Наглите” митничар разкрива, че първоначално поисканият откуп бил в размер на 1,5 млн. евро. След проведени преговори с похитителите, сумата паднала до 203 000 лева. Приятелката на Пурата, Мария Николова, се примолила на свои и негови познати и събрали искания откуп. Явно имат богати приятели. Близки до митничаря обаче разкриват, че парите са били близо половин милион лева.

Пурата имал част от

Две коли като този Astin Martin откупили живота на Пурата
Две коли като този Astin Martin откупили живота на Пурата

парите, а другите му били дадени от познати, с уговорката, че той ще ги върне час по-скоро. След като го освободили, обаче Жоро Пурата бил атакуван от кредиторите си. Наложило се да разпродаде наличните си автомобили, на цена, която е много по-ниска от реалната. Въпреки това, нямало купувачи. Кредиторите изпратили и ченгета в автокъщата на Жоро Пурата – автокъща „F1”, защото знаели, че документите му не са изрядни. Така кредиторите му дали сигурен знак, че ако не им върне заемите, не го чака нищо добро. Митничарят въртял далавери с колите, които всъщност внасял от САЩ, а по документи се

Тези момчета си спечелиха прозвището "Наглите" заради дързостта на отвличанията им
Тези момчета си спечелиха прозвището "Наглите" заради дързостта на отвличанията им

водело, че са изработени в европейска страна. Част от тях уж били продадени на изплащане на познати на Пурата, а всъщност те очаквали своя собственик в автокъщата му. Така по-голямата част от колите били разпродадени, в това число и двата „Астън Мартин”.
Доскоро митничарят не признаваше, че е отвличан, но щом се разбра за похищенията на бандата на „Наглите”, дори поиска да даде показания в съда.
Първоначално Пурата отричаше да е отвлечен! Но после пропя! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *