Булдог осинови 6 глиганчета

Булдогът Бейби с децата

Свиреп френски булдог осинови шест малки глиганчета които осиротели, след като безмилостни ловци гръмнали майка им в гъстата гора. Дивите прасенца били прибрани в окаяно състояние, измръзнали и напълно изнемощели от събраните страхове. Още щом ги зърнала, Бейби забравила всичко останало и самоотвержено започнала да се грижи за тях.

Оказва се,че малкият френски булдог Бейби отдавна има изградени умения на професионална бавачка. Тя живее близо до Берлин, в държавен приют за бездомни животни. До момента е изпълнявала длъжността на приемна майка на изоставени кученца, зайчета и малки енотчета.

Шестте сладки глиганчета били прибрани в обществения приют в края на миналата седмица и още щом ги видяла, Бейби се влюбила неудържимо в тях. В самото начало започнала да ги обгрижва като истинска майка и дълго почиствала измръзналите им крайници. Работниците в приюта разказват, че ако малчуганите не били открити навреме, навярно щели да умрат най-много до два дни.

Булдогът Бейби с децата

„Когато ги донесоха бяха целите премръзнали и страхотно гладни. Едва успяхме да ги удържим, за да не изпият всичкото си мляко наведнъж, защото това можеше да доведе до перитонит. Когато Бейби ги видя забрави всичко останало, сякаш се влюби в тях от пръв поглед” – споделят служители.

Булдогът веднага заел мястото на изгубената майка и незабавно осигурил така необходимата топлина и любов на малките клетници. Единствено не може да ги храни, но те приемат мляко с биберон. Всичките шест прасенца спят в нейното легло, а Бейби прави и невъзможното, за да се чувстват добре. След около три месеца, малките ще бъдат върнати на свобода.

Вижте видео – страхотни са:

http://www.youtube.com/watch?v=Ult7YEDyguc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *