Брадърката Зара: Обичам да го правя и с жени! – видео

Зара във фотосесия за "Плейбой"
Зара във фотосесия за "Плейбой"

Скандалната участничка от „Биг Брадър” 1, Зара, най- после си призна, че е бисексуална. Разкрепостената варненка дълго време отричаше уклона си към женските ласки, въпреки че цяла България я видя под завивките със съквартирантката й Мел. Зара обаче предпочиташе да крие тайната си, заради бившия си любовник Христо Сираков.

Една от най- известните интимни приятелки на брадърката беше Галя от „Каризма”. Горещата връзка между двете дами беше разконспирирана преди години от тогавашното гадже на Зара – Найден. Той изненада Зара и Галка в столичния хотел „Хемус”. По случайност, по това време там се намирал приятелят му от къщата на „Биг брадър” Гроши, който видял прелюбодейките да си поръчват стая и се обадил на Найден. Бесният рогоносец заварил половинката си Зара полуголата , а пък Галя побързала

Зара се натиска със съквартирантката си Мел
Зара се натиска със съквартирантката си Мел

да се заключи в тоалетната.

Певицата от „Каризма” далеч не е единствената популярна дама, с която бившата на Христо Сираков е била интимна. След като се наслади на Галя, Зара се отдаде на бурни страсти и с близначката на Ивайла Бакалова – Божидара. Брадърката и ексцентричната дизайнерка увековечиха интимностите с видео, снимано в тоалетната на столично заведение.

Зара: Христо е голямата ми любов
Зара: Христо е голямата ми любов

Въпреки връзките си с жени, Зара не може да се лиши и от мъжете. Като най- голямата си любов до момента, участничката от „Биг брадър” посочва бизнесмена Христо Сираков. Двамата бяха заедно близо две години, но накрая Зара предпочете да замине за САЩ и да гради кариера на актриса. Явно не й е провървяло много,тъй като след по- малко от година, се завърна окончателно в България.

Зара и Божидара се натискат в тоалетната. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *