Божинов връхлетя в „Къртицата“ да гушка Николета, майната му на футбола!

ВалериНападателят от националния ни отбор по футбол Валери Божинов, който в момента е играч на Виченца, вместо да рита топка и да помогне на второкласния си отбор да изплува, предпочете да изненада любимата си и да се намърда в „Къртицата“.

Той се появи изненадващо в базата, шашна всички и дори жена му изрази нещо като изненада, след което го обсипа с целувки и тръгна да го разхожда край кокошарника. Ходът, естествено, е замислен предварително от продуцентите, но успя да ядоса другите, защото техните съпрузи и гаджета са вън и никой не ги пуска вътре.Валери Николета Не е ясно и колко пари ще гушне Валери, показвайки татуировките си на жадната публика.

Двойката отдавна е доказала, че не прави нищо безплатно, камо ли такова шоу на зрителите. Може би менаджерите на Виченца също са получили някоя пачка, за да си мълчат. Зрителките се разохкаха и разахкаха, а влюбените се усамотиха с чувствата си.

Любо и Жени Калканджиева продължиха невъзмутимо, но страстно да се карат и омразата от пръв поглед се вихри с пълна сила, ако разбира се Любо няма мисия да дразни миската. Съвсем без мисия Денис Родман успява да изправи всички на нокти с чепатия си и луд характер. След като изпотроши стаята си и камерите, той реши да се извини и да даде вечеря в чест на участниците и да се извини за поведението си. Всичко вървеше добре, докато пак не се заяде с Николета, а тя му го върна и миролюбивата вечеря се превърна в бойно поле. Любопитното е, че в предаването не се набляга на позитивизма, а само на негативните качества на участниците, които често стигат до гротеска. На фона на скандалите, които се завихриха досега, кавгите на тризначките със Стойка във БИГ Брадър приличат на весел разговор на четири приятелки, седнали на следобедно кафенце.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vIsd5QEP5J8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Валери, то така и така кариерата ти залезе, поне жената опази. Уж не се интересува от малко пари, пък Николетка навсякъде се пъха. Нали е голямата работа защо се пуска в поредната помия. Хора, има ли и други отвратени от буламачите Биг Брадъри и сега къртици разни…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *