Багата ще става артист

Най-скованият и най-мълчаливият сред съквартирантите – Багата , се оказа, че притежава истински актьорски умения. Това отбелязаха зрителите, които имаха честта да се посмеят от сърце на заснетия в Къщата латиносериал „Позволена любов“.

Мезмундо се справи отлично с ролята си на търсен ерген и дори осанката му се промени, а лицето изразяваше истински чувства от любов до ужас и примирение. Даже гласът му стана по-самоуверен, а от поведението му бликаше достойнство, нищо че го набедиха, че е забременил сестрата на бъдещата си съпруга.

ММА-борецът си призна, че е получавал предложения да участва в сериали, но е подхождал към тях като към шега, защото никога не е мислил, че може да играе. Сега обаче се оказа, че може и най-изненадан е самият той. Колкото и да мрънкаше, Къци също се справи брилянтно с ролата си, заедно с Орлин, който пък направо е готов артист. Никол също се изяви подобаващо добре за кандидат-булка, вече измамена от бъдещия си съпруг и коварната си сестра. За разлика от представянето й като оперна певица, като артистка беше в пъти по-добра. Продуцентите на нашенски сериали могат да се вгледат в „Позволена любов“ и току виж си намерят свежи попълнения и сменят героите, които са омръзнали до болка на зрителите. Багата пък, като спре да се бори по световните рингове, може също да си намери някоя роличка, колкото да запълва бюджета и времето си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/f12mJ_WckjU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *