Юлиан Константинов щял да изгони тризначките за два дни

Юлиан Константинов

Певецът видимо изнервен от трите сестрици

Оперният певец Юлиан Константинов определено понесе най – тежко влизането в къщата на шеметното трио Вяра, Надежда и Любов. Появата им във „ВИП Брадър” нажежи обстановката до червено и провокира дори кроткият Благой Иванов да започне открита война с тях. Шармантните красавици усетиха накъде духа вятърът и за да не останат длъжни, вече се изпокараха с половината съквартиранти.

Тризначките

Багата и Юлиан първи започнаха да ги атакуват, като единия се представи като Ивайло, а другият под името Петър. Сестриците накървавиха погледи и започнаха да сумтят като разярени тигрици, което напълно изнерви Константинов. Той се прехласна от гняв и ги заплаши, че ако не му играят по свирката, ще ги изгони за не повече от два дни.

Черната Златка, която по принцип е до болка позната на широката публика именно със сприхавия си характер, пък все още изглежда видимо уплашена от своите съперници. Още по – неприятно й стана когато разбра, че една от сестриците е делила легло настоящото й гадже Мирослав, на когото толкова много държи.

Хора от кухнята на „ВИП Брадър” намекнаха, че в следващите дни предстои да станем свидетели на жестоки скандали между Златка Димитрова и тризначките, които получили специалната мисия да я дразнят особено много. Златното трио и номинирането на Злати за изгонване от къщата целели тотално да я компрометират, за да изпусне нервите си и да се изложи.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.