Командо и Роки се почупиха в България

Командо и Роки

Животът хич не е лесен, когато вече си застаряваща екшън звезда. Това пролича болезнено при двама от най-любимите екшън герои Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун. В момента коравите мъжаги са тръшнати на лего в една и съща болница, при това в една стая.

Новината за тяхната злополука прекоси земята за броени минути, след като бившият губернатор на Калифорния и многократен носител на „Мистър Олимпия” Шварценегер публикува снимката в интернет. Като коментар под изображението, Терминатора написа:

„След изтощителния екшън, опасни каскади и огромно напрежение за физиката по време на снимките на „Непобедимите 2” и „Последен сблъсък”, най-после настана време да се погрижа за контузеното си рамо и да се отдам на няколко дни заслужена почивка. Ама я погледнете, кой чака до мен за операция на рамото?”

Конан Варварина и Рамбо

Ухилените физиономии на Командо и Роки, съчетани с подозрително стърчащата от врата на Сталоун спринцовка, веднага възбудиха подозрението, че срещата им е режисирана предварително. Съмнението бе усилено и от факта, че малко преди постъпването им в болницата и двамата разкриха независимо един от друг, че ще участват съвместно в още един нов филм, който се нарича „Гробницата”.

През октомври миналата година Арни, Слай и Брус Уилис бяха в България за заснемането на „Непобедимите 2”. И тогава те разбуниха духовете, като изкараха акъла на родни природозащитници, които ревнаха в защита на прилепите, живеещи в Деветашката пещера, където се снимаха част от сцените.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *