2000 българи атакуват властта! Ще свалят ГЕРБ! Истина или спектакъл? Виж тук:

Над 2 000 души са решили  да се включат в бъдещия проект на Слави Трифонов, който обеща да докара на власт умни, честни и неопетнени хора.

За това се похвали самият той в писмо, изпратено до медиите.

Хората, изявили желание да влязат в политиката и да управляват България са предимно родни бизнесмени, но не липсват и мераклии, които живеят в чужбина.  В писмото си той твърди, че желаещите да влязат в политическия му проект са от всички сфери на обществото и преобладават културни и честни личности. Има такива с личен успешен бизнес, с добри професии и доходи, със собствени фирми, дейци на културата, известни и неизвестни имена и ентусиазмът е много висок.

Политическата хранилка винаги е привличала алчни за власт и пари кариеристи, затова цифрата не ни учудва. Дори ни се струва прекалено малка при този наплив и мераци на българите да се реализират, да се прочуят и да бръкнат в кацата с меда.

Сред тях най-вероятно има и идеалисти, има и материалисти. Те бяха наречени  „образовани, качествени и морални българи“.

Нямаме идея как ще става кастингът за управляващи и за новото лице на България. В „Шоуто на Слави“ ли ще ги препитват, а зрителите ще ги избират с смс-и, или това ще става при затворени врати?

Какви ще са критериите?

Кой ще е в изпитната комисия и ще определя кой става и кой не.

Аз реших да събера голяма комисия от хора, завършили престижни университети, от хора, постигнали много в своята област и те ще определят кои са най-качествените и моралните, за да се кандидатират за депутати, повдигна завесата Трифонов.  Ще променим порочната система и страната ще се управлява от личности, които с доказани в своята област и ще милеят за България.

Да вярваме ли, да не вярваме ли?

Слави обеща и че ще вдигне хиляди на бунт, ако не се приемат разултатите от раферендума и най-вече мажоритарното гласуване. Но постоя три дни на едно столче и отиде да се оперира.

После даде три месеца срок на депутатите и ги заплаши с протести, но трите месеца отдавна минаха, а и помен от протест няма.

Вместо това се прави кастинг за политици, като в някакво телевизионно шоу.

Продължава да виси въпросът, след като мине кастинга, какво ще се прави в избраните?

Ще свалят парламента, за да заемат там местата ли?

Ще се вдига общонародна революция ли?

Как?

С песни и танци, или някой концерт на жълтите павета?

Извинете, но звучи несериозно да избираш бъдещите управници, когато сегашните са на власт и ще са там още три години по закон.

Гръмоотвод на народното недоволство ли е шоуменът?

Или фалшива надежда, че нещо у нас някога ще се промени?

Или просто някой си е платил за цирка, който отклонява вниманието от политическите безобразия и насажда вяра  у лековерните?

Или пък чист слугинаж на друга партия?

Ще  поживеем /ако оживеем/ и ще видим.

Но едва ли Слави е човекът, който може да обърне статуквото в България, камо ли да управлява!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Оказа се ,че българина е алчен за пари и власт…Ай стига вече,писна ми.Искам експертно правителство,без партии и без парламент…искам европейско законодателство и всички крадци,които са крали и предавали българските интереси и България на съд и в затворите !

  2. И той е проект като ГЕРБ. Нищо по различно няма да се случи

  3. ИСКАМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ДРУЖБА С БРАТСКА РУСИЯ НАТО ЕС И САЩ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ И ГЕРБ ДА СА ПОКОЙНИЦИ

  4. НИТО ЕДНА ОТ СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА НЕ ОТРАЗЯВАТ И ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТАМ СЕ ПОМЕЩАВА КОРУПЦИЯТА КОЯТО УНИЩОЖАВА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА 240 ПАЛАЧА УБИЙЦИ ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ИСКАМЕ БРАТСКА РУСИЯ ВИЕ ТАМ В ПАРЛАМЕНТА ИЗВРАТЕНЯЦИ ИЗЧЕЗВАЙТЕ ЗАЩОТО НИЕ НАРОДА ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛИМ СЛЕД НОВА ГОДИНА ЩЕ ПОКАЖЕМ НА СВЕТА КОИ СТЕ ВИЕ И ЩЕ ПОМОЛИМ ВЛАДИМИР ПУТИН ДА НИ СПАСИ ОТ ВАС

  5. Има нужда от смяна на системата, но Слави не е човекът, който може да я направи. Уважавам го като шоумен, но за политик не става. Ще ни продаде на ГЕРБ

  6. ПРАВ СИ НИКИ НО ЗА 28 ГОДИНИ ШАШАРДИСАХА НАРОДА И НЕ ЗНАЕ НА КОГО ДА ВЯРВА СЛАВИ ЩЕ НИ ПРЕДАДЕ НА ГЕРБ ВЪТРЕ В СТРАНАТА НЯМА НА КОГО ДА СЕ ВЯРВА САМО НА ИЗТЪКНАТИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ОБЩЕСТВОТО ОТ НАРОДА МОЖЕ ДА СЕ ПОВЯРВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ВСЕНАРОДНО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ С В О Б О Д А ДА ОТРАЗЯВА И ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА ДА НЕ НИ ГОВОРИ ЗА ЕВРОЦЕННОСТИ НАТО ЕС И САЩ ДА ГОВОРИ И ДЕЙСТВА В ЗАЩИТА ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА НАРОДА ДА НЕ ПЛЮЕ ПО БРАТСКА РУСИЯ ДА НИ ВОДИ КЪМ ЕВРАЗИЯ ИЗОБЩО КАКТО Е ОПРЕДЕЛИЛ ГОСПОД ДА НИ ВОДИ В ПОСОКА ОТКЪДЕТО ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО И ВИНАГИ Е ИЗГРЯВАЛА СВОБОДАТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

  7. НАРОДЕ КОЙТО Е ТРЪГНАЛ СРЕЩУ ПОСОКАТА ОТКЪДЕТО ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО И ВИНАГИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО Е ИЗГРЯВАЛА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГОСПОД МУ ИЗПРАЩА НАКАЗАНИЕ ПРОФЕСОР ИВО ХРИСТОВ НИ ПОСОЧИ ИЗГРЯВАЩОТО СЛЪНЦЕ НА БЪЛГАРИЯ КЪДЕ Е ГОСПОД ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ ДА МУ ДАВА МОЖЕМ САМО ДА МУ БЛАГОДАРИМ НО КОЙТО Е ТРЪГНАЛ НА ЗАПАД ЩЕ НАМЕРИ СМЪРТТА СИ 240 МАФИОТА ОКРАДОХА ВСИЧКО ЗАЕДНО С КАДРУВАЛИТЕ С ТЯХ И ЩЕ НАПУСНАТ РОДИНАТА С ОКРАДЕНИТЕ ОТ НАРОДА ПАРИ А НАРОДА БАВНО И СИГУРНО ЩЕ ЗАГИНЕ СТАВАЙ НАРОДЕ ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ ЗА ДА ИМА КЪДЕ ДА ЖИВЕЯТ ДЕЦАТА НИ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ ЗА ДА Я ИМА И БЪЛГАРИЯ БРАТУШКИ ПОМОГНЕТЕ НАРОДА Е НЕВИНЕН

  8. ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА „ВЕЛИКИЯ МАНИПУЛАТОР КАЛИОСТО“. ХРАНИ НАРОДА С ПОРЕДНАТА ПОРЦИЯ ИЛЮЗИИ. ТОЙ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО „ТВОРЕЦ И СЪЗДАТЕЛ“ НА ПОРЕДНИЯ „ИЗБРАН И НАЗНАЧЕН“ ОТ КОГО? В ИМЕТО НА КАКВО ? ЗА КАВИ ИДЕАЛИ ? КОЙ МУ ДЕЛЕГИРА ПРАВОТО ДА ИЗБИРА? НИМА ТОЙ Е БОГ? ОТ КЪДЕ ЩЕ НАМЕРИ ЧИСТИ,НЕКОРУМПИРАНИ, БЕЗСРЕБЪРНИЦИ,ВИСОКО МОРАЛНИ И МИСЛЕЩИ ЗА ОБЩОТО БЛАГО И ПРОСПЕРИТЕТ НА НАРОДА? А НА НАРОДА КАКВА РОЛЯ ЩЕ БЪДЕ ОТРЕДЕНА? ЕДИН ТАКЪВ, ПОДОБЕН НА ТОЗИ СВЕТЕЦ, НИ БЕ ОБЕЩАЛ,ЧЕ ЩЕ НИ НАПРАВИ ЩАСТЛИВИ ЗА 800 ДЕНА. А ЩАСТИЕТО ТАКА И НЕ НИ СПОХОДИ! СЛАВИ, СЛАВИ, ГОСПОДИН ТРИФОНОВ, АКО ЗА ТЕБ И ПОДОБНИ НА ТЕБ(ВИЗИРАМ ТВОЯТА РЕДКОЛЕГИЯ ОТ УМНИ И СУПЕР УМНИ ХОРА) ЖИВОТА Е ШОУ, КОЕТО КАКТО ПЕЕ ФРЕДИ МЕРКЮРИ, ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ, ЧОВЕЧЕ, ПРОСТО СИ СБЪРКАЛ АДРЕСА. НЕ СЕ ВЗЕМАЙ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО. ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЕШ. А ПАРЛАМЕНТА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА И НЯМА НАМЕРЕНИЯ ДА УЧАСТВА ВЪВ ВАШЕТО НЕСКОПОСАНО ШОУ. НЕ ПРОУМЯЛИ, ЧЕ НА НАРОДА МУ ПИСНА ОТ ТАКИВА ПИШМАН ВОДАЧИ-ШОУМЕНИ
    . ГОСПОДИН ТРИФОНОВ, ЖИВОТЪТ Е МНОГО СЛОЖЕН, УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА Е ИЗКУСТВО И НЕ Е ЛЪЖИЦА ЗА ВСЯКА УСТА, КАМО ЛИ ЗА ВАШАТА. НИЩО ЛИЧНО. БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ И СЕ ЗАЕМЕТЕ С НЕЩО ПО-СЕРИОЗНО, НАПРИМЕР -ПРОДЪЛЖЕТЕ СИ ШОУТО И СИ ЖИВЕЙТЕ ЖИВОТА, И ДАНО ДА УСПЕЕТЕ ДА СИ ПОХАЧИТЕ ПРИДОБИТИТЕ С ЧЕСТЕН ТРУД ПАРИЧКИ. ТОЗИ ПРОЕКТ НЕ Е ЗА ВАС. ЖИВОТА ВИ ОПРОВЕГА НАПЪЛНО И ДОКАЗВА, ЧЕ ОТ ВАС СТАВА САМО И ЕДИНСТВЕННО ШОУМЕН, ЖИВЕЕЩ ВЪВ ВИРТУАЛЕН СВЯТ.

  9. Има два варианта да се оправи България. Единият е да се присъедини към Русия, другият е революция да се възстанови България каквато беше преди промените. Слави за съжаление само подлъгва народа.

  10. АНОНИМЕН 1 И АЗ ТОЧНО ТОВА ИСКАН НО ОТ НИКЪДЕ НЕ МОЖЕМ ДА ЗАПОЧНЕМ ДОКАТО НЕ ИЗРИТАМЕ МАФИЯ ГЕРБ ЗАТОВА 91% НЕДОВОЛНИТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ ВОТА ЗА НЕДОВЕРИЕ ЗАЕДНО С БСП И ДПС И НАРОДНАТА ПОДКРЕПА ЩЕ УСПЕЕМ ДА ИЗРИТАМЕ ГЕРБ СЛЕД КОЕТО ЩЕ ЗАЩВИМ ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА НИ УПРАВЛЯВА НИКОЯ ПАРТИЯ ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ ИЗПЪЛНИ НАРОДНАТА ВОЛЯ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НИКОЙ НЯМА ДА НИ ЧУЕ НИТО МЕДИИТЕ ЩЕ ОТРАЗЯТ НАРОДНАТА ВОЛЯ ДОКАТО ГЕРБ Е НА ВЛАСТ- – – ВСЕНАРОДНА ПОДПИСКА ЗА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ ГЕРБ ПРОТЕСТИ И РЕЗИЛИ ДОКАТО ИЗРИТАМЕ ГЕРБ НЯМА ДА СПИРАМЕ

  11. Анонимен, няма значение коя мафия управлява или ще управлява държавата. Важна е системата, законите и принципите които трябва да се спазват, и които да не позволяват на която и да била мафия, законно или незаконно да грабят държавата. За това е необходима революция, защото мафиите фалшифицират изборите, така че чрез избори е трудно, или невъзможно да свалиш мафията от власт. Такава революция обаче, Европа няма да разреши. Социализма ако не се лъжа не съществува дори в Русия. Но все пак с Русия ще сме по-добре отколкото с която и да било друга държава.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *