1000 побеснели фенове на ЦСКА потрошиха сградата на БФС!

Най – мощната футболна агитка поиска кръвта на Боби Михайлов!

ЦСКА - БФС
Фенове на ЦСКА потрошиха БФС

Повече от 1 000 побеснели фенове на ЦСКА нападнаха и потрошиха сградата на БФС по – рано днес. След погрома на най – мощната футболна агитка в България, улицата бе осеяна с камъни и павета, а фасадата на футболния съюз бе променена до неузнаваемост.

ЦСКА - БФС
Потрошената сграда на БФС

Преди нападението, феновете на ЦСКА се събраха край „Ариана” и оттам с мощни възгласи срещу БФС и Боби Михайлов, се отправиха към централата на футболния съюз. Целта бе да протестират срещу разпродажбата на легендарния български клуб от настоящите собственици „Титан” и тоталното прикриване по отношение лиценза на клуба за „А” ПФГ.

През цялото време феновете на ЦСКА скандираха „МАФИЯ” и недвусмислено искаха оставките на ръководството. По – разярените от тях отправиха предупреждение към Боби Михайлов да не се появява сам и без огромна охрана по улиците, защото е напълно възможно да не успее да се прибере никога повече.

В последните години това е най – големият организиран протест на футболна агитка в България. А именно ЦСКА е клубът, който се слави с верните си и фанатични привърженици, готови да дадат всичко от себе си в името на любимия отбор.

До момента от страна на ЦСКА няма официално изявление. Единствено бившият наставник Стойчо Младенов заяви, че се разграничава от побеснелите фенове на своя отбор и не одобрява постъпката им.

Виж феновете на ЦСКА в действие:

http://www.youtube.com/watch?v=a58gcWdK108

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *