1000 лева за секс с малолетна

1000 лева глоба за мъж правил секс с малолетна

секс с малолетна
1 000 лева за секс с малолетна

Магистратите взеха милозливото решение да накажат Методи Георгиев от Дупница с глоба от само 1 000 лева, след като бе обвинен от родителите на 13-годишно момиче, че е правил секс с малолетната им дъщеря в продължение на цяла една година. Юристи коментираха, че подобно наказание смятат за недостатъчно, тъй като на практика се води за сериозно престъпление.

Историята на „чичо Методи” и неговата млада приятелка от Рила започва преди около две години. В продължение на почти дванадесет месеца никой нищо не усеща, но в един момент момичето споделя с родителите си, че Георгиев редовно прави секс с нея в някакъв навес, находящ се в землището на Кочериново.белезници 1

Това е повече от ясен сигнал за родителите на младата невеста да потърсят правата си по съдебен ред. Първоначално завеждат иск за 10 000 лева и твърдят, че чичото трябва да получи ефективна присъда. Пред съдията изрично подчертават мотивите и желанията си.

Смекчаващи вината обстоятелства са, че момичето напълно доброволно е правило секс с чичо си Методи. Самата тя заявява пред съдебния състав, че никога не е била насилвана и каквото е свършила, го е свършила по собствена воля и желание. В крайна сметка магистратите вземат решение да глобят Георгиев с 1 000 лева и да му наложат мярка за неотклонение „пробация”. Искът за обезщетение в размер на 10 000 лева категорично е отхвърлен, както и вероятността да го пратят зад решетките.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=WbNZJhIWANc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *