Шок! Зуека остава безработен

Зуйка Вурст и Димитрина БахурВасил Василев- Зуека изтеглил огромен кредит, за да задоволи всички желания на новата си половинка Анна Вичева и новороденото им бебе Стефан. Той купи голяма къща в тузарско селски квартал на София и я обзаведе, а сега трябва да а изплаща.  Сега  се оказва, че банката може да си прибере къщата обратно, тъй като актьорът  няма да може да си погасява кредита.

Тази новина била като гръм от ясно небе и дошла внезапно. Магардич Халваджиян  решил да не връща стария тандем Зуека и Рачков да водят  „Господари на ефира“. Той ще  го замени с напълно нова двойка – новоизгрялата Милица Гладнишка и Силвестър Силвестров. Така  на практика Василев остава без големите си и стабилни  финансови доходи, на които разчиташе да изплаща къщата и да осигури добър живот на новата си жена, новото си бебе и да плаща издръжка на дъщеря си от предишния си брак с Нина.

Микто и Васко били отсвирени  с лека ръка и набързо, защото прекалено много импровизирали в „Като две капки вода“, забравяли сценария, обърквали го и привличали вниманието върху себе си, а не върху звездите, както е редно.

Този факт доста подразнил Магърдич, на когото самозабравилите се водещи дори не даваха думата понякога. Той даже и в ефир не се въздържа и няколко пъти им направи забележка, че излизат от сценария и правят каквото си щат. Дори докараха коне на дансинга, които пък го минираха от напрежение. Или наричаха шефа си фараон, цар, император и махараджа.

Заедно със Зуека гори и Рачков, който също се постара да превърне шоуто в истинска пародия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *