Ути Бъчваров стана бактериологична бомба, екипът заляга, като го види

Ути ръкаВърлуващият в страната грип удари и Ути Бъчваров, но това изобщо не го стресна. Водещият на  „Бързо, лесно, вкусно“ от близо седмица е заразен, но твърдо отказвал да остане вкъщи и да пази леглото, както препоръчват лекарите.

Вместо това дебеличкият шоумен се разхождал без маска из телевизията и никак  не се притеснявал, че кашля и киха непрекъснато  и сипе водопад от сополи и бацили в студиото си и карал екипът си да заляга. Бъчваров категорично отказвал да пие каквито и да е било завъртяни и сложни лекарства.

„Удря се в гърдите и твърди, че нищо не може да го събори и мисли , че ще се оправи с чайове и билки. Всечки виждаме обаче, че не се чувства добре, задъхва се, отпаднал е, но пък е голям инат“, издават приближени на пухкавия кулинар.

Тоталното пренебрежението на Ути към медицината стана ясно още при участието му в „Денсинг старс“.

Тогава той падна  по време на тренировките и кавалерски се пльосна на земята. А за да не контузи и партньорката си, предпочете да се стовари на  ръката си и да я навехне. Въпреки съветите на специалистити да се откаже от шоуто, атрактивният готвач продължи да прави сложни фигури и пируети на сцената.

Единствено го стресна сърдечната криза и  опасността от инфаркт го накара да се оттегли доброволно, но не и да остане в болницата, където беше приет за лечение. Той избяга от лечебното заведение и обяви, че ще се лекува сам.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/t6mKb5V1ew4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *