Тагарев назначи инструктор на Украинските Нацисти за шеф на военните ни заводи „ТЕРЕМ“

Оръжейният експерт Калин Димитров е новият изпълнителен директор на военно-ремонтните ни заводи „ТЕРЕМ“, съобщи министерството на отбраната, което е принципал на дружеството и е на подчинение на Тодор Тагарев. Военният министър е подписал назначението му.

„ТЕРЕМ“ изпраща оръжия за Украйна, а новият му директор е работил в МВР на Украйна, където е обучавал доброволчески батальони от футболни ултраси за кланетата срещу народа на Донбас след Евромайдана в Украйна през 2014 г. Той е бил оръжеен инструктор в украинското МВР, по собствените му думи.

„Калин Димитров е старши-лейтенант от резерва. Има значителен опит в управлението на фирми, свързани с отбраната. Заемал е ръководни длъжности в търговски дружества за производство и модернизация на военна техника. Работил е като консултант в сферата на услугите, свързани с новостите, тенденциите и насоките в областта на военната техника, въоръжение, екипировка и обучение. През есента на 2021 г. организира посещение на делегация от българските ВВС, която да се запознае с възможностите на украинските предприятия за извършване на ремонт на авиационна и друга техника“, се казва в съобщението на Министерството на отбраната, което информира какви са качествата на новия изпълнителен директор на военния холдинг.

В интервю за Нова телевизия от март 2022 г. Калин Димитров се похвали, че е обучавал доброволци в Украйна след 2014 г. за войната срещу опълченците – сепаратисти в Донбас и е работил като оръжеен инструктор към МВР в Киев.

„През 2014 година съм работил с два от т.нар. Първи доброволчески батальони. Единият е батальонът „Днепър” от град Днипро, а другият е батальона „Донбас”. Това са батальони от доброволци, които изнесоха битките срещу сепаратистите в Донбас в сблъсъците след 2014 г., а по-късно заедно с батальона „Азов“ бяха причислени към Националната гвардия на Украйна. Днес това са доста сериозни подразделения, които сериозно участват в отбраната на градовете в Украйна”, разказа Димитров.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. В Wikipedia можете да прочетете за „делата“ на Dnipro-1 Regiment и мнението на Комисията по правата на човека към ООН за тях, както и на Амнести Интернешънъл.

  2. Сега погледнах. Гледах видеата през 2014 година, не са убивали само хората в Донбас, първо убиваха украинците в Киев , убиваха и протестиращи и полицаи, всякакви хора убиваха, писаха и казаха(каза го човек от ЦРУ), че Аваков е раздавал оръжията за преврата и убийствата, участвали са и наемници от чужди държави, сега видях в Уикипедия, че Аваков е част от тази организация.

  3. Знам че няма кой да чете, камоли да отговаря, но все пак ще го напиша.
    Тези дни накарах децата да поразпитат в училище процентите за осрайна и Русия сред учениците и са оказва, че има само по 3-4 дечица в БЪЛГАРСКИТЕ пловдивски школа, които са фенове на Русия.
    Това иска маймунската популация населяваща територията на България и британоварварските еничари им го предлагат. Колкото и да се опитвате да оправдавате раковите образования сред населението – точно те гласуват за натовските партии и еничарите избиващи децата им. Бил съм в достатъчно много изборни комисии да знам реалните гласове.
    Така че, еволюцията на всеки народ изисква, популацията от ракови клетки да бъде пожертвана. А в България тази популация вече надвишава 60-70%.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *