Станахте ли европейци или ви трябва още от тоягата?

Станахте ли европейци или ви трябва още от тоягата? Защото, само с тояга разполагаме. С моркови излиза скъпо. Пардон – извънбюджетно.

Станахте ли мениджъри? С други думи – ръководите ли? Започнахте ли да осъзнавате, че чужбинския инвеститор създава нови работни места само за продавачки, чистачки и пазачи? Пардон – продавач-консултанти, хигиенистки и охранители.

Въобразявате си, че неизменното ви бъдеще е как всички ще станете управители и ще управлявате? Или такива ще станат само тези, които са най-правилните и голямото натискане е да си по-правилен? Телевизията ще се погрижи за вашата правилност! Някаква централна банка ще се погрижи за вашите пари. А защо ви е нужно въобще да имате самостоятелност? Пък и пари? Или деца? За какво ви е този разход при този недостиг на детски градини? По-добре изчакайте с децата за някои по-добри времена. Да им паднат въглеродните емисии и да се сдобиете с някакво еко поколение. Учените твърдят, че само още тридесет години трябват. (Тя, медицината е напреднала и всяка бабичка може да стане многодетна майка. Нали така?).

Защо ви е нужно да мислите? Еклесиаст го е казал, че който увеличава знанието си увеличава и своята печал. А вашата печал ви прави неефективни. Вие трябва да сте фитнати идиоти консумиращи смутита, които да могат да работят точно до пенсия и после – чао. Че така се натоварва системата. И икономиката. И планетата.

Продадохте ли си земите на село? Онези непотребни ниви, които са изхранвали родовете ви в продължение на векове? Онези ваши предци, от които вие се гнусите. Защото вие сте извъншенгенски европейци и тънките ви сетива допускат само да разказвате вицове как предците ви са се къпали по веднъж годишно. Да се чуди човек как носите едно и също ДНК? Нищо. Две екскурзии до Дубай и това ще се отмие.

Знам. Нарушавам ви съвършенството, но нека ви напомня за Европа на две скорости. Точно така – вие сте втората скорост. Нека ви шашна, но дори хомосексуалистите ни са хомосексуалисти второ качество. Сега горди ли сте?

Тананикате ли си последната песен от евровизия? Или е нетананикваема (нова дума)?

За Шенгенското пространство още ли милеете? Че вие сте вътре в него. По-скоро то е вътре във вас, но услужливо е обвито във въздушно-капков презерватив за да може контактът с Европа да е по-безопасен.

Продължавате ли да мислите, че тази Европа, този западен свят е същия, за който мечтахте и се стремихте преди 35 години? Поне по-старите от вас.

Да лапате по три пъти на ден пластмасови зеленчуци и да мислите до последния си дъх дали отглеждате момче или момиче? И лека-полека да осъзнавате, че вашето дете някак започва да не ви принадлежи. Защото, ако нищо не ви принадлежи от къде на къде децата ви ще са ваши? И вкусът на всичко това отмива ли се от руйни крафт бирички?

Всичко това нормално ли ви е?

Автор: Емил Йотовски

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Стадо! Какво да искаш от него? Накъдето го подкарат, натам върви. Стрижат го и го доят, но блее само когато захванат и живо месо. Ма не много.

    На кого се опитваш да говориш, Йотовски?

  2. От тъпите ви реклами не може статиите да се четат до края им!Егати простотията!За какво ги публикувате тогава?

  3. Ние винаги сме били част от Европа, не виждам защо да „ставаме“ сега?

  4. На БГ-робите честит им прайд и евроатлантическо робство каза:

    Каквото и да си говорим тук, най-евтиното нещо в днешна модерна, евроатлантическа, вълнуваща, колониална България, е само едно нещо – това е цената на труда!
    Всички цени на всички стоки и услуги(най-вече хранителните) спекулативно литнаха оттатък открития Космос, но цената на труда в Шибанистан продължава умишлено да се задържа обидно ниска. Масовите заплати в колонията – 1000-1600лв, а пък цените на всичко като в Цюрих, Женева, Ню Йорк или Париж.
    В резултат – 99% нещастни, смачкани, скъсани, оскотели от бедност роби, които си мислят че са свободни хора, и 1% паразити-робовладелци, живеещи за сметка и на гърба на тези 99% роби. И съответно робите доволни и щастливи – оказа се, че робството взе, че им хареса. :-)))))))
    Просто красота! :-))))))

  5. Тони Филипов, д-р: Криминалното се конституира като политическо, незаконното като законно. 22 Юни 2024 17:04ч.
    „Но мен повече ме плашат сценаристите. Представяте ли си Сиромахов министър? А Тошко сценариста? Сега, разправят, крадяли лафове, тогава ще крадат фондове. Така, де, казано е, че който открадне игла, може да открадне и хазна. Откакто Борисов се е възкачил на престола повторяме, че най-страшното на управлението на ГЕРБ е, че след него всеки ще има основание да поиска да поуправлява държавата. Защо и Тошко сценариста да не опита?! Да не е по-прост?“ – 2021 г.

  6. Първо:Европейският съюз е частна фирма/корпорация.
    Второ:България е частна фирма/корпорация, и барабар със всичките нейни уж държавни фирми.
    Трето: всичките ние българите сме много богати, но са не направили недееспособни говеда, балъци, граждани, персони, лица и т.н.
    Четвърто: нас ни водят мъртви и неудошевени предмети и ресурс, и с това незнание тези сатанисти ни точат парите ни от нашите колотерални сметки, които са във Ватикана.
    Пето: от рождението ни до смърта ние сме неосъзнати роби/гои.
    Шесто: когато майката взима акта за раждане на детето си, тя от своето незнание предава детето си доброволно на корпорация България като собственост на корпорацията.
    Седмо: за да се събудите и да станете щастливи, свободни и достойни, трябва от съветът на мъртвите да влезнете със знания в светът на живите по естествено право.
    Осмо: имената в личните карти са написани обратната с големи букви, което се води, че сме мъртви и собственост на корпорация България.
    Мога да напиша още много истини, които, който иска може да ги открие. Време тази сатанинска сган да се измете и унищожи завинаги от България.

  7. Овчаря пази зорко овчичките от страшния, зъл, стръвен,гладен ненаситен и кръвожаден Кумчо-Вълчо, но после овчарят лично той им одира кожите буквално и преносно.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.