Сръбското гадже на Глория я заряза заради по-млада

Глория сбогуванеСлед тридишна бурна и страстна любов Глория отново е сама.

Сръбският композитор, с когото бяха уж безумно влюбени, вече влезе в историята на миналите връзки. Въпреки че се говореше за много силни чувства между двамата,  сърбинът и попфолк певицата са сложили точка на отношенията си.

Причините са много и с натрупване, но едно от най-сериозните  е разстоянието, което непрекъснато  разделяше двамата. Когато две очи не могат да се видят всеки ден, когато две сърца са далеч едно от друго, накрая единият изневерява.  Това направил бившият възлюбен на Глория. Той  бил спипан  да мами певицата с друга пищна дама в Сърбия, като старателно криел връзката си и тъчал на два стана.

След като научила, Глория моментално прекратила всякакви отношения с него, дори спряла да му отговаря по телефона. Тази ситуация  я върнала с около 15 години назад, когато бащата на щерка й Илия Загоров, непрекъснато й изневеряваше и я люжеше и накрая тя се разведе с него и предпочете да остане сама.

Изненадата от лошата развръзката на отношенията между Глория и нейния любим е голяма, тъй като връзката  между тях изглеждаше повече от сериозна.

Въпреки че тя вече е на 41, а той на 38, двамата най-после обявиха, че са сигурни в любовта  си и имаха намерения да заживеят заедно и да си родят дете.

Всичко обаче се оказа поредната парфюмирана  лъжа. Сега Глория е в пълен емоционален срив, твърдят нейни приятели.  Тя се запуснала, не приличала на себе си, а съседиите й я виждали със зачервени очи. Въпреки това на участията си тя се стягала, слагала много грим и пудра и публиката даже не забелязала, че в нея е настъпила сериозна  промяна.

Певицата категорично е решила, че е приключила със сериозните връзки. Няма да търси любов, за да не бъде наранена пак. Времето си смятала да посвети само  на щерка си Симона и работата си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WyMlsUQjRKw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Някой виждал ли го е това гадже и защо нямат нито една снимка? Тя просто си го е измислила.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *