Ръководителят на ООН А. Гутериш: Светът влиза в Най-Големия си Икономически Спад от 80 г.! Дебнат ни и още 2 Нови Глобални Заплахи!

Светът е на път да изпадне в най-голямата си икономическа депресия от Втората световна война насам заради страничните ефекти от пандемията от COVID-19. Това съобщи генералният секретар на ООН Антониу Гутериш във видео обръщение до делегатите на форума за Нобелова награда. “Социалните и икономически щети от пандемията вече са огромни и тепърва ще се увеличават,” каза той. “Няма ваксина, която е в състояние да поправи вече нанесените щети. Изправени сме пред най-тежката глобална икономическа рецесия от осемдесет години”, предупреди Гутериш. “Крайната бедност и заплахата от глад се увеличават със силно обезпокоителни темпове и засягат все по-голоми прослойки от населението на планетата.“

АНТОНИО ГУТЕРИШ, ГЕН. СЕК. НА ООН

Ръководителят на ООН посочи, че “причината за това положение са вече съществуващите неравенство и несправедливите структури на обществата в повечето държави”, които пандемията само разкри и извади на показ.

Гутериш заяви, че страните са допуснали огромна грешка като не са реагирали на пандемията координирано и тази ситуация трябва да бъде поправена в следващия етап, когато ще се раздават коронавирусните ваксини.

“Пандемията се превърна в безпрецедентна икономическа криза. Светът е изправен пред общ враг. За съжаление правителствата не излязоха с общ отговор на тази глобална заплаха”, каза генералният секретар.

 

Генералният секретар на ООН посочи 2 глобални заплахи за света през следващото десетилетие. Това са унищожаването на споразуменията за ядрено възпиране и липсата на регулация и беззаконие в интернет.

“Ерозията на режима за ядрено разоръжаване и беззаконието в интернет са само 2 области, които могат да предизвикат световна криза през следващите 10 години”, каза Гутериш.

На 2 февруари 2019 г. Съединените щати прекратиха изпълнението на задълженията си по Договора за премахване на ракетите със среден и по-малък обсег.

КРАТЪК АНАЛИЗ НА РЕЧТА НА ГУТЕРИШ:

„Светът е на път да изпадне в най-голямата си икономическа депресия от 80 години насам“ – е нали това ви беше целта, бе Гутериш – твоята и на западните ти господари- да вкарате света в рецесия, за да изплувате икономически над Китай, който ви победи на вашата глобализационна игра. Но въпреки корона-напъните – пак няма да ви се получи. Неолибералният ви западен капитализъм е на смъртния си одър и когато народите ви разберат, че коронавиус няма, а вие с години сте ги лъгали – ще ви избесят.

„Светът е на път да изпадне в най-голямата си икономическа депресия от 80 години насам“ – Не Света, а Запада. Защото Китай и цяла югоизточна Азия отдавна прозряха и загърбиха коронавирусната измама, вкараха по затворите цялата си замесена про-западна агентурна мрежа и икономиките там вече растат, а в 1.5 милиарден Китай към днешна дата има само 5-има болни от коронавирус.

А относно „беззаконието в интернет“ – Гутериш, пениш се срещу свободата на изразяване в интернет, защото само там на вас, глобалистите, още не ви се отдава да монтирате машината си за лъжи. Но времето ви свършва, а с него и цялото ви фалшиво американско столетие. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ НА ПРОТЕСТИ СРЕЩУ НАТО И ЕС ТЕ КРЕПЯТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ БОРИСОВ И ГЕШЕВ БРАТСКА РУСИЯ Е ВИНАГИ С НАС А Т А К А

  2. Никой няма да ги избеси, Пейо Благов,защото като ги ваксинират „овцете“ ще станат по-кротки и от овце. Ще се превърнат в биороботи на дистанционно управление и даже мисъл няма да се заражда в главите им да се бунтуват и да бесят когото и да било.

  3. Как да се направи ваксина срещу болест която реално не съществува? Срещу една измислица, срещу един мираж? Най-лесното е да се продължи с измислиците и да се обяви „нещо си“ за спасителната ваксина, която умело да се прелага /дори силово да се налага/ на балъците да я купуват. А какво би пречело на умниците съчиняващи измислиците да предлагат на вече достатъчно зомбираните от медийни внушения маси „нещо“ което да ги превръща в покорни ГМО-та? Печалба разбира се ще има:
    1. За фармацефта който ще изпревари другите
    2. За държавата от която е фармацефта
    3. За медиите които ще тръбят рекламата
    4. Персонални комисионни За местните
    сатрапи който ще налагат поголовно
    „ваксиниране“
    5. За умниците от потайните задокеански кабинети
    планували глобално преобразяване на света по
    свой вкус или по нечии указания.

  4. ЮДЕЙСКИ ПРЕСТЪПНИК ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО – ГУТЕРЕШ !


    Jag böjer mig poetiskt för Alfred Nobels minne på bulgarisk och svensk språk …

    ВЪ ПАМЕТ НА АЛФРЕД НОБЕЛ
    ЗА ЧОВЕШКОТО МУ ПОСЛАНИЕ !

    Мене ме обезоръжиха
    строшиха лъка ми със стрели
    но Аз уцелих змея в окото
    да знае, че съм зодия стрелец !

    коварни са държавниците с маски
    грабители на хорските души
    те не гледат хората в очите
    влечуги КРИЕЩИ се в дупки под земя !

    На убийци-ТЕ маските трябва да се смъкнат
    бичувани от целия народ
    Той бавно се изправя като великана
    СРЕЩУ ИЗВЪН ЗЕМНИ БОГОВЕ ! …

    Боговете долу, убийци на народа
    Боговете долу, ограбили народ
    Боговете долу, рушители народни
    Богове сме Ний, единство и Народ !

    на Бунт, за Свободата трябва да се мре
    Въстание народно, на бунт с оръжие в Ръце !

    Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
    10 декември 2020
    Враца – БЪЛГАРИЯ

    TILL MINNE OM ALFRED NOBEL
    FÖR HANS MÄNNISKA MEDDELANDE!

    Jag blev avväpnad
    de bröt min båge med pilar
    men jag slog draken i ögat
    att veta att jag är ett stjärntecken från Skytten!

    Statsmännen med masker är smygande
    rånare av mänskliga själar
    de ser inte människor i ögonen
    reptiler gömmer sig i hål under jord …!

    Killer, maskerna måste tas bort
    piskad av hela nationen
    Han står sakta upp som en jätte
    MOT YTTRE JORDE GUDER! …

    Gudarna nedan, mördare på folket
    Gudarna nedan, rånade folket
    Gudarna nedan, folks förstörare
    Vi är gudar, enhet och människor!

    Av upproret, för friheten måste dö
    Folkets uppror, ett uppror med vapen i händerna!

    Stefan D-r. Dimitrov Cholakov
    10 december 2020
    Vratsa – BULGARIEN

  5. Pancho, na tochka parva, che pechalba shte ima “farmatsefta, koito shte izprevari drugite“ neshto si se obarkal. Triabva da znaesh, che vav VSICHKI vaksini ima edno I sashto nesho vetre; te vsichki sa ednakvi, zashtoto formulata e edna I sashta. Tiia “vaksini“ sa razrabotini predi mnogo godini, a sega ni se puskat kato neshto novo. I ne se znae koia sekretna laboratoria ot Nobelovi nagradi po himia I biologia gi e izrabotila. Toest, vav VSICHKI vaksini shte ima edno I sashto neshto, no prosto mnogo razlichni laboratorii sa poluchili pozvolenie i zaiavki da proizvedad tia “vaksini“ po edna i sashta formula. Samo she na nas ni se predstaviat neshtata vse edno, che te sega ia izmisliat “vaksinata“ i nie triabva da chakame i da vidim koi shte ia izmisli parvi. I samia fact, che shte pitat horata s koia tochno vaksina (toiest na koia kompania) iskat da gi vaksinirat, tova znachi che im e vse taia, zashtoto znaiat, che vsichli vaksini sa ednakvi. Tova e prosto BAZIK s horata.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *