Разкритие: Борисов Уволни Кристалина от ЕК, за да назначи Плевнелиев „за особени заслуги“! Виж Тук:

kristalina_plevnelievКристалина Георгиева внезапно даде оставката си като еврокомисар и обяви, че се връща обратно в Световната банка, където работеше преди Бащицата да я въздигне в европейските структури и да започне да гради имидж на неин гръб.

Естествено, никой и за миг не си помисли, че КриСталинка напуска по свое желание апетитния пост. Въпреки че тя обясни лицемерно, че е направила всичко за България и вече е време да се оттегли, зад думите й се усети дългата ръка на сърдития кукловод, чийто очаквания тя не оправда.

А Борисов е като БОГ – Забавя, но не забравя! И след като Сталинка /подобно на Румяна Желева/ се издъни като кифладжийка в надпреварата за председател на ООН, това нямаше как да й се размине. Пък и Бащата на нацията трябваше да си измие ръцете и да обвини нея, а не себе си за фундаменталния провал и излагация в ООН. Борисов винаги така прави щом стане напечено.

„Това е поредният провал във външната политика на правителството на Бойко Борисов, заяви Корнелия Нинова днес. Борисов смени еднолично Ирина Бокова с Кристалина Георгиева, с което нанесе нечувано унижение на страната ни пред света и ни лиши от възможността българин да заеме изключително престижния най-висок пост в ООН.

Сега пък, пак заради капризите и изненадващи егоистично-малоумни ходове на Борисов, ще бъдем лишени от възможността да имаме заместник-председател на ЕК и ще ни бъде отнет ресора „Бюджет и финанси”, който заемаше Георгиева. Най-вероятно ще ни бъде даден по-маловажен ресор, от което България само губи!“, завърши лидерката на БСП.

Борисов-бог

Заради егото на премиера и отношението му към собствените си хора като към пешки, европейските му партньори вече му обръщат гръб. Кристалина си отива, а те дават ресора й на друг. И правилно!

ЕК няма да чака със седмици да си намерим някой послушен лично пред Борисов политик, да го пратим в Брюксел и да му поверят финансите на евросъюза.

Още по-зле. Веднага тръгнаха слухове, които някои политици вече потвърдиха неохотно: че когато Кристалина си тръгне в края на годината, на нейно място ще бъде изстрелян като торпедо Росен Плевнелиев.

Е, това вече минава всякакви граници!

Значи наистина е имало договорка.

И неадекватната ястребска позиция на Плевнелиев спрямо Русия е била по поръчка на Бай Х*й!

Заповедите от Брюксел за антируска риторика, които Борисов не е смеел да изпълни лично заради русофилското мнозинство в България, ги е слагал в устата на марионетката си – машата Плевнелиев.

Така двамата цял мандат са си играли на доброто и лошото ченге!

Плевнелиев плюе Русия, Борисов тича да успокоява Путин и най-лицемерно, за пред медиите, размахва пръст на човечето от „Дондуков“.

Плевнелиев възхвалява НАТО и иска Черно море да се превърне в „американски гьол“, а Бойко с престорена загриженост каканиже по телевизията, че няма как това да се случи и няма да го позволи.

Не, че някой го пита.

И сега Борисов се отблагодарява на Плевнелиев за особените му заслуги на маша с вечен пост в ЕК!

А там той пък ще защитава не българските, не европейските, а направо американските интереси!

Ето такива откровени лъжци и играчи ни управляват!

Докога ще бъдем заложници на шизофренните амбиции на едни посрествени човечета?!

Народе????  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *